4K monitörde 4060 Ti ekran kartından verim alınır mı?

Rdr eski bir oyun. Cyberpunk, Alan Wake gibi oyunları bir dene istersen 😅 Dlss ve frame generation açınca kurtaracak oyunlar var tabii ama yine ayar kısman gerekecek. Beklentiye göre durum değişiyor. Mesela 50-60 fps bana akıcı gelmiyor. Ayar kısmayı da sevmiyorum vs. O yüzden kartları hedeflenen çözünürlükte kullanmak doğru geliyor. Bu hangi 4060Ti bu arada. 16 gb olan mı? Öyleyse yine iyi değilse 8 gb vram'i çözme şansın da yok yeni oyunlarda.
MSI 8 GB. Bahsettiğin oyunlara da ilerde bakarım artık. 50 FPS bana da akıcı gelmiyor, en az 60 olmalı. Çok fark yaratmayan birkaç ayarı kısarak bu da çözülüyor.

MSI 8 GB. Bahsettiğin oyunlara da ilerde bakarım artık. 50 FPS bana da akıcı gelmiyor, en az 60 olmalı. Çok fark yaratmayan birkaç ayarı kısarak bu da çözülüyor.

Fps konusunda bazı oyunları kurtarır ama o vram ile işin zor hocam. Onu dlss de kurtarmaz 4K'da. Yerinde olsam 1080p'ye dönerim hazır iade hakkın varken. Üzecek çünkü seni parana yazık günah. Hadi en kötü 1440p'ye geçebilirsin ki onun için de 8 yetersiz. Kartın da 8 gb vram'in de yeri 1080p. Rdr referans değil çünkü 5 küsür senelik oyun.

3070ti ile gta5 i 2K 165hz. monitorde full ayarlarda oynuyorum sikinti yaşamıyorum.Kaldi ki 4060ti de sıkıntı yaşayacağını hiç düşünmüyorum.Arkadaslarin bazıları bu konularda çok pimpirinkli herkesi kendileriyle karistiriyorlar ayda 100 bin lira kazancı falan var zannediyorlar.Ustelik açmaz oyundan atar bulanık olur falan fiso. E adam almış açmış oynuyor işte kardesim...Çağ atladim diyor adam 1080 den gecince...Iade falan etme kardeşim anın ve 4 k monitorunun tadını çıkar 5 sene sonra kim öle kim kala ne zaman oynatmamaya başlarsa o zaman düşünürsün yeni bir ekran karti iyi oyunlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı