4K monitörde 4060 Ti ekran kartından verim alınır mı?

4K için bence minimum 4070 Ti Super gerekiyor o kartla yeni oyunlara girerseniz ayarları lowa bile çekmeniz gerekebilir.

MSI 8 GB. Bahsettiğin oyunlara da ilerde bakarım artık. 50 FPS bana da akıcı gelmiyor, en az 60 olmalı. Çok fark yaratmayan birkaç ayarı kısarak bu da çözülüyor.

MSI 8 GB. Bahsettiğin oyunlara da ilerde bakarım artık. 50 FPS bana da akıcı gelmiyor, en az 60 olmalı. Çok fark yaratmayan birkaç ayarı kısarak bu da çözülüyor.

Fps konusunda bazı oyunları kurtarır ama o vram ile işin zor hocam. Onu dlss de kurtarmaz 4K'da. Yerinde olsam 1080p'ye dönerim hazır iade hakkın varken. Üzecek çünkü seni parana yazık günah. Hadi en kötü 1440p'ye geçebilirsin ki onun için de 8 yetersiz. Kartın da 8 gb vram'in de yeri 1080p. Rdr referans değil çünkü 5 küsür senelik oyun.

3070ti ile gta5 i 2K 165hz. monitorde full ayarlarda oynuyorum sikinti yaşamıyorum.Kaldi ki 4060ti de sıkıntı yaşayacağını hiç düşünmüyorum.Arkadaslarin bazıları bu konularda çok pimpirinkli herkesi kendileriyle karistiriyorlar ayda 100 bin lira kazancı falan var zannediyorlar.Ustelik açmaz oyundan atar bulanık olur falan fiso. E adam almış açmış oynuyor işte kardesim...Çağ atladim diyor adam 1080 den gecince...Iade falan etme kardeşim anın ve 4 k monitorunun tadını çıkar 5 sene sonra kim öle kim kala ne zaman oynatmamaya başlarsa o zaman düşünürsün yeni bir ekran karti iyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…