KS
KS
Hitokiri Battousai
Ziyaretçi
Arkadaşlar engelli olduğumdan birşey yazamadım, sizce R9 390 SLI mi yapayım yoksa Gtx 980 Ti mi ?
Aynen bak oda mantıklıSonbahara kadar bekleR9 Fury X2 modeli çıkacak fiyatı 3-5 bin TL arası olur, hem o zamana kadar para biriktirmiş olursun hemde en iyisini almış olursun.
Yalan yanlış testlere inanmayın.Millet 4K çözünürlükte Ultra oyun oynama planında ben hala 800x600 Low
Çift GPU'ya sahip R9 295X2 bile testlerde 4K Ultra ayarlarda 20-30 fps verebildi oyunlarda, aklında bulunsun.
Yalan yanlış testlere inanmayın.Gtx 970 Slı ile Gta V Msaa kapalı, Ultra ayarlarda 70+ Fps alıyordum.
3-5 bin TL civarı bütçem olsa, direk Gtx 980 Slı veya Gtx 980 Ti Slı yaparım, daha mantıklı değil mi ?Sonbahara kadar bekleR9 Fury X2 modeli çıkacak fiyatı 3-5 bin TL arası olur, hem o zamana kadar para biriktirmiş olursun hemde en iyisini almış olursun.
Bilgim yok, benim aldığım sonuç bu yönde.Bizim Technopat'ın testi, görünce bende az şaşırmadım. En azından 40 fps bekliyordum çift GPU sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.