4K oyun için GTX 980 Tİ

• Konuyu başlatan Hitokiri Battousai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.888
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar engelli olduğumdan birşey yazamadım, sizce R9 390 SLI mi yapayım yoksa Gtx 980 Ti mi ?

Millet 4K çözünürlükte Ultra oyun oynama planında ben hala 800x600 Low :LOL:

Çift GPU'ya sahip R9 295X2 bile testlerde 4K Ultra ayarlarda 20-30 fps verebildi oyunlarda, aklında bulunsun.

980ti için azıcık daha sık dişini bir
indirim gelsin farklı soğutma tasarımları ülkemize girsin.
R9 390 içinse ben henüz daha incelemesini izlemedim.
O yüzden yorum yapmayaçağım.

Sonbahara kadar bekle :D R9 Fury X2 modeli çıkacak fiyatı 3-5 bin TL arası olur, hem o zamana kadar para biriktirmiş olursun hemde en iyisini almış olursun.
Aynen bak oda mantıklı :D :D :D
O kadar sabrı varmı acaba arkadaşımızın.

Millet 4K çözünürlükte Ultra oyun oynama planında ben hala 800x600 Low :LOL:

Çift GPU'ya sahip R9 295X2 bile testlerde 4K Ultra ayarlarda 20-30 fps verebildi oyunlarda, aklında bulunsun.
Yalan yanlış testlere inanmayın. :) Gtx 970 Slı ile Gta V Msaa kapalı, Ultra ayarlarda 70+ Fps alıyordum.

Sonbahara kadar bekle :D R9 Fury X2 modeli çıkacak fiyatı 3-5 bin TL arası olur, hem o zamana kadar para biriktirmiş olursun hemde en iyisini almış olursun.
3-5 bin TL civarı bütçem olsa, direk Gtx 980 Slı veya Gtx 980 Ti Slı yaparım, daha mantıklı değil mi ? :)

Bizim Technopat'ın testi, görünce bende az şaşırmadım. En azından 40 fps bekliyordum çift GPU sonuçta.
Bilgim yok, benim aldığım sonuç bu yönde. :)

Bakın ben 3-5 arası dedim lakin en fazla 3500-4000 tl civarı olur fiyatı. GTX 980 ti SLI 6 bin TL'yi geçer. 980 SLI da furyx2'ye göre daha düşük performans verir. Hatta şunudu söylemek isterim 980 ti SLI ile R9 Fury X2 performansı ya aynı olur yada r9 geçer fiyatta arkana kaçmış olur :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı