4K, renkleri canlı televizyon önerisi

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  
İnternette araştırdım LG marka iyi dediler baktım ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra OLED paneller hemen bozuluyor dediler. Hangi paneli almam gerektiğini bilmiyorum Nanocell panel iyi midir? Televizyon olarak da 4K olsun renkleri canlı göstersin YouTube falan girerken kasmasın yeter bir de uzun süre dayansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırdım LG marka iyi dediler baktım ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra OLED paneller hemen bozuluyor dediler. Hangi paneli almam gerektiğini bilmiyorum Nanocell panel iyi midir? Televizyon olarak da 4K olsun renkleri canlı göstersin YouTube falan girerken kasmasın yeter bir de uzun süre dayansın.

Bütçe? Kaç inç?

Hocam Oled panellerin kolay kolay bozulduğunu söyleyen var ise büyük ihtimal dandik adı olmayan markalardan kast etmiştir. Phillips Amblight Oled Panel olan televizyonum 2 yılına girecek ve sapasağlam. Bütçeniz sağlam ise bu televizyonu önerrebilirim fiyat aralığı biraz tuzlu 50-60-40 arasında var.

Oled çabuk bozuluyor diye bir durum yok, olay OLED yanığı denilen sorun gerçekleştiğinde tvnin çöp olması. OLED tvlere zengin televizyonu denmesinin sebebide budur. Bütçe belirtirseniz ona uygun öneriler yapılır, QLED tvlere bakabilirsiniz. TCL nin çok iyi TV leri var, Samsungta aynı şekilde.
Lg marka alacaktım yanık dan dolayı qled almayı düşünüyorum sizce iyi fikir mi

Bir de crstal UHD iyi midir QLED farki nedir LG alsaydım bunlardan birini alacaktık

LG 65nano81t.
LG 65UT81.
LG 65UT91.

Lg marka alacaktım yanık dan dolayı qled almayı düşünüyorum sizce iyi fikir mi

Bir de crstal UHD iyi midir QLED farki nedir LG alsaydım bunlardan birini alacaktık

LG 65nano81t.
LG 65UT81.
LG 65UT91.
UHD çözünürlük formatı hocam QLED ise Panel. Ekran yani. QLED Tvler iyidir.
Kaç inc arıyorsunuz bilmiyorum fakat ben TCL tvleri kesinlikle öneririm.

Samsung cephesinde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı