4K televizyon önerisi

Genelde oyun ve arada film için 4K TV arıyorum bütçem 5000TL ama 1000TL kadar aşabilirim gerekirse.
Aklımda bu model var kuponla 4500TL gibi bir fiyata geliyor hem bütçeden tasarruf etmiş olurum. Ama 800TL daha verip 5300TL’ye 55 inç olanı almak daha mı mantıklı bilemedim.
55 inç olan da bu:
Sizce bu iki model iyi mi yoksa bu fiyata daha iyi öneriniz var mı?

Samsung Crystal Serisine bakabilirsiniz. 43 ekran olan modeli 4.600 ₺. Daha büyük olan modellere yönelebilirsiniz. Samsung’un kendi sitesinden almanızı tavsiye ederim.
N11’den almayı düşünüyordum neden Samsung’un sitesinden almamı önerdiniz?
Kuponla beraber 4500TL ediyor Samsung’un sitesinden daha ucuz. Samsung’un sitesinden alırsam ne faydası olur?

N11’den almayı düşünüyordum neden Samsung’un sitesinden almamı önerdiniz?
Kuponla beraber 4500TL ediyor Samsung’un sitesinden daha ucuz. Samsung’un sitesinden alırsam ne faydası olur?
N11 gibi yerlerdense kesinlike ürünü kendi satıcısından temiz etmeniz daha iyi olur. Muhatapınız direk kendileri olur. Yok bilmem ne bilişim yok bilmem ne teknoloji gerek yok böyle şirketlere. Direk muhatapınız Samsung Türkiye olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı