4K televizyon önerisi

Woizen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda televizyon alacağım. Size de danışayım dedim. 4K(HDR) ve renk kalitesi güzel olan bir televizyon arıyorum. Bütçem 7500-7800 TL arası. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Skytech diye bir marka duydum, LG'nin işletim sistemini kullanıyor. Ne kadar iyi bilemem. Çok da bilindik bir marka değil aslında. 55 İnç bu model de : https://www.hepsiburada.com/skytech-st-5590-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-webos-smart-led-tv-p-HBCV00000ZHCVS?magaza=Smartt Teknoloji

İlla bilindik marka olsun derseniz de ekran boyutunu biraz küçültmelisiniz. Vestel buldum buna göre de. Bu model de 50 İnç : https://www.hepsiburada.com/skytech-st-5590-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-webos-smart-led-tv-p-HBCV00000ZHCVS?magaza=Smartt Teknoloji

Hocam bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bunu öneririm. LG evet güzel olsa da gelecek açısından Samsung daha iyi bence. 7 yıl önce LG TV almıştım zamanında çok iyiydi hala çok iyi fakat güncelleme desteği kesildiği için farklı yollarla güncellenmiyor, Samsung TV`lerde USB ile yapılıyor diye biliyorum, veya indirmek istenilen uygulama indiriliyor ama LG`de indirilmiyor.

Bu televizyon 43 inch 4k istediğiniz gibi bir televizyon. Üstüne bir de ambilight özelliği var. Bu fiyat bandında Vestel ve bir takım daha alt sınıf şeyler var. 7800 TL dediğiniz için çıkmadım pek fiyat olarak.
Buna benzeyen Philips televizyonum da var hocam. 2 Yıl önce almıştım. Şu anda aşırı derece de donuyor, kasıyor, sıkıntı çıkarıyor. Bu model eğer Saphi işletim sistemiyse alınmaz.

Hocam bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bunu öneririm. LG evet güzel olsa da gelecek açısından Samsung daha iyi bence. 7 yıl önce LG TV almıştım zamanında çok iyiydi hala çok iyi fakat güncelleme desteği kesildiği için farklı yollarla güncellenmiyor, Samsung TV'lerde USB ile yapılıyor diye biliyorum, veya indirmek istenilen uygulama indiriliyor ama LG'de indirilmiyor.

Teşekkürler cevabınız için bakacağım bunada. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı