4K UHD TV önerisi

Barbarossa4

Hectopat
Merhaba dostlar, iyi akşamlar herkese öncelikle, televizyonumun eskimesi sebebiyle salonumuza yeni bir televizyon almak istiyorum fakat hangi marka iyidir nedir ne değildir çok bir bilgim yok. 28-30 bin lira bandında alabileceğim 4K 65 inç ebatında yeni model önerebileceğiniz bir televizyon var mıdır? Ayrıca bir arkadaşım TCL adlı bir markanın 65” P635 modelini önermişti, bu marka ve model nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

sony a95l olsaydı alacaktım ama piyasada kalmamış o yüzden philips bakıyorum bide tahtakalede doğubankta deniycem şansımı belki bir şans

Philips 55OLED809 kafama yattı 144 hz ama 69 bin şöyle 55 bin bandına olsaydı direk alıcaktım 42 inç olan modelide 44bin

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, iyi akşamlar herkese öncelikle, televizyonumun eskimesi sebebiyle salonumuza yeni bir televizyon almak istiyorum fakat hangi marka iyidir nedir ne değildir çok bir bilgim yok. 28-30 bin lira bandında alabileceğim 4K 65 inç ebatında yeni model önerebileceğiniz bir televizyon var mıdır? Ayrıca bir arkadaşım TCL adlı bir markanın 65” P635 modelini önermişti, bu marka ve model nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Hocam selamlar TCL mi aldınız, TCL aldı iseniz 65” P635 modelini mi aldınız ve şu an memnun musunuz?

TV sinema sistemi Denon Receiver'ı görmedi. HDMI-CEC sıkıntılı herhalde ileride güncelleme gelirse düzelir beklemedeyim. Şimdilik TV'nin ses sistemini kullanıyorum PC'ye bağladım masaüstü biraz mavi gibi göz korumayla alakalı da olabilir. HDMI kabloyu HDMI 2'ye taktım oyun modu açıldı gayet akıcı 144 Hz işe yarıyor. HDR modunu açınca oyunlar daha güzel gözükmeye başladı. Netflix ve YouTube sıkıntısız 4K oynatıyor ama dediğim gibi güncelleme şart. Sony'den geçince acayip hissediyor insan. TV'nin kumandası akıllı ama biraz karışık öğrenmek zaman alacak. Sesli komut gayet güzel çalışıyor iyi ki almışım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı