4K vs. FHD televizyon

abhaz

Femtopat
Daha fazla  
Normal televizyon kanallarında HD kalitesinde yayın veriliyor, bu yüzden UHD televizyon almanın bu kanallar için mantıklı olmadığını biliyorum ama 43 inc bir FHD televizyon fiyatlarının 3000-3500TL bandında olduğu bu dönemde indirimli şekilde 3500 TL'ye yine 43 inc UHD televizyon almak mantıklı mıdır? İleride yayınların kalitesinin değişeceği de göz önüne alınarak. Ya da 500 TL, 500 TL'dir mantığıyla FHD mi alınmalı?

Normal televizyon kanallarında HD kalitesinde yayın veriliyor, bu yüzden UHD televizyon almanın bu kanallar için mantıklı olmadığını biliyorum ama 43 inc bir FHD televizyon fiyatlarının 3000-3500TL bandında olduğu bu dönemde indirimli şekilde 3500 TL'ye yine 43 inc UHD televizyon almak mantıklı mıdır ileride yayınların kalitesinin değişeceği de göz önüne alınarak? Ya da 500 TL, 500 TL'dir mantığıyla FHD mi alınmalı?
Hocam 4K'ların panel kalitesi de iyidir.

Normal televizyon kanallarında HD kalitesinde yayın veriliyor, bu yüzden UHD televizyon almanın bu kanallar için mantıklı olmadığını biliyorum ama 43 inc bir FHD televizyon fiyatlarının 3000-3500TL bandında olduğu bu dönemde indirimli şekilde 3500 TL'ye yine 43 inc UHD televizyon almak mantıklı mıdır? İleride yayınların kalitesinin değişeceği de göz önüne alınarak. Ya da 500 TL, 500 TL'dir mantığıyla FHD mi alınmalı?
4K almak daha mantıklı hem 4K yayın yapan kanallar da var ayrıca Netflix tarzı platformları da 4K izlersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı