4'lü LNB önerisi

Hayır gerek yok. Takarken yalnız çanağa dikkat edin. Oynama olmasın.

Teşekkürler hallettim. İlk basta sinyal çekmiyordu cunku ben TV diseqc ayarlarinda voltaji biraz yukseltmistim LNB sinyal ayrlarindan dusuk gosteriyordu sinyal sonradan stabil ayarlarina alinca duzeldi zaten LNB biraz isinmisti enteresan bir olay bilgin var miydi reis?

Teşekkürler hallettim. İlk basta sinyal çekmiyordu cunku ben TV diseqc ayarlarinda voltaji biraz yukseltmistim LNB sinyal ayrlarindan dusuk gosteriyordu sinyal sonradan stabil ayarlarina alinca duzeldi zaten LNB biraz isinmisti enteresan bir olay bilgin var miydi reis?
Cihazda LNB ayarları kısmında voltaj desteği var. LNB power diye geçer. O ayar normalde default olarak neyse o ayarlıdır. Değiştirilirse bazen problem yaratabiliyor. LNB type kısmı oluyor orada da genelde 9750-10600 seçili olması gerekir. Universal ayar olarak geçer. Onu değiştirdiğinizde sinyal kaybı ya da hiç sinyal alamama gibi nedenler olur. Normal ayarlarını değiştirmeden kullanmanız en iyisi.

Cihazda LNB ayarları kısmında voltaj desteği var. LNB Power diye geçer. O ayar normalde default olarak neyse o ayarlıdır. Değiştirilirse bazen problem yaratabiliyor. LNB type kısmı oluyor orada da genelde 9750-10600 seçili olması gerekir. Universal ayar olarak geçer. Onu değiştirdiğinizde sinyal kaybı ya da hiç sinyal alamama gibi nedenler olur. Normal ayarlarını değiştirmeden kullanmanız en iyisi.

Bir de 4'lü LNB'ya ben o voltaj ayarini defaulta cektigim zaman diger dairedeki TV'lerdede sinyal dusukken düzeldi.

Güncelleme: Arkadaşlar yeni Next LNB'den sonra yine Sony Bravia tvmde TRT 1'de düşük sinyal alıyorum ne yapayım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı