4s'ten Note 4'e Geçeyim mi?

• Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi
Geçin. Note 4 güzel telefon.

Neye göre en iyisidir? Samsung'un neyi iyi olmuş da note 4'ü iyi olacak? Android alacaksanız Nexus 6 alın, almayacaksanız iphone alabilirsiniz.

Arayüzü, müşterisine verdiği değer.
Arayüzü bence gayet güzel. Müşteriye verilen değer ise tartışılır fakat bunun telefonla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Samsung un düşük fiyatlı telefonları gerçekten çok kötü fakat Note serisinin hakkı yenilemez. Özellikle Note3-4 'ün çok başarılı telefonlar olduğunu düşünmekteyim.

Arayüzü, müşterisine verdiği değer.
Servisi ve müşteri değeri en çok olan 2.firma Samsung'tur. 1. Apple geliyor. Touchwiz'de, Android'in en iyi makyajlanmış arayüzüdür. 1 GB'lı Samsung modelleri kullanıp ''Telefonum kasıyoooğ'' demesini biliyorsunuz anca. Touchwiz fazla RAM yiyor olabilir, bu yüzden Samsung alacaksanız en az 2 GB RAM'li modelleri tercih edin.

Nexus 6 falan da yalan. Donanım olarak iyi ama;
Tasarım: 0
Arayüz: 0
Boyut: 0 (Çok büyük 5.9'')
Motorola yapıyor sonuçta. 2005-2008 yılları arasında motorola - Google'da Ara gibi cihazları yapan bir firma. Bunlarda başarılıdır Motorola. Samsung'un, Sony'nin zirvede olduğu Android akıllı telefonlar statüsünde değil.

İlk önce üslubune dikkat et ben senin askerlik arkadaşın değilim. İkincisi herhangi bir firmanın avukatı da değilim sana da olmanı tavsiye etmem. Ben kendim 4 yıldır Samsung kullanıyorum ve ailemde de senin yaşın kadar Samsung kullanıcısı var büyük ihtimalle. Touchwizz arayüzü bir iki yerel marka dışında en çabuk şişen kasmaya başlayan arayüzlerden biridir. 2 gb ramli modeller kaç yılında çıktı Samsung kaç yıldan beri Touchwizz arayüzünü kullanıyor? Senin hikaye dediğin Nexus 6'nın arkasında Google var. Aslında bu garip ve saçma mesaja cevap bile vermezdim ama üslubun çok sinirimi bozdu küçük kardeşim.

Küçük mü Avatarıma bir tık yapamıyorsun demek ki. Hadi küçüğüm, sen 20 yaşında mı doğdun ? Küçüklere yapılan aşağılamalardan nefret ederim. Ayrıca, üslubumu da bozmadım, ''demesini biliyorsunuz anca'' dedim sadece. Üzerine alınıyorsan senin sorunun.

Son olarak, bu benim görüşüm. Kimse, kimsenin görüşüne karşı çıkamaz, çıkmaya dahi kalkışamaz. Technopat Sosyal kurallarına göre lafımı söylüyorum, burası seviyeli bir ortam ve bu seviyeyi aza indirgemek istemem.!

Motorola telefon konusunda gayet iyi bir marka. Kötülenmeye gelmez ki Nexus 6'dan sonra diğer firmaların telefonlarının fiyatı azalacaktır diye düşünüyorum. Nexus serisi bana göre tasarım olarak en iyi seri. Ayrıca arayüze 0 puan vermek ayrı bir başarı. Saf Android arayüzüne sahip bir telefon. Boyut kısmı kullanıcısına göre değişir. Samsung konusuna gelince. Samsung'un en başarılı olduğu taraf TV'leridir. (Onlarda da çokta iyi değil.) Telefonları ayrı bir rezalet. Adamlar iPhone 6 bükülüyor diye dalga geçtiler sonra kendi telefonlarının ekranı ile çerçevesi arasına katlanmış bir kağıt konulunca sustular. Samsung'un servisini de sevmem , müşteri hizmetini de cartınıda curtunuda. Sonuç olarak Note 4 gerine G3 yada Z3'ün daha iyi seçimler olacağını düşünüyorum. 4S eskidi. Bu saatten sonra Apple ürünü alınmaz. Steve amcamız öldükten sonra Apple'da öldü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…