4s'ten Note 4'e Geçeyim mi?

• Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.040
Abicim ben iPhoneun stabilitesine bir şey dedim mi ? Piyasanın en stabil markasıdır iPhone. S5 Mini demişsin, işlemcisi S4 Mini'den daha kötü olan bir cihaz. En iyi Android cihazlar zaten Xperia Z2 ve Z3'tür. Gerisi tırt. Note 4'te Snapdragon 805, 3 GB RA, 2K ekran, 30 dk'da %50 şarj özellikleriyle kendini aldırıyor. Üstelik metal.

Açıkçası 2299 TL'im olsaydı Note 4 ve Z3 arasında kalırdım. 2000 TL'im varsa ise kesinlikle Z2.

Bende note 3 beni note'4 ten soğuttu demiştim önceki sayfalarda.Vazgeçme nedenim note 4 benim. S5 i bilemeyecem ama o kişiler iPhone'a ve z2 ye geçince memnun kaldılar. Şimdi size asıl sorumu yönelteyim. Z3 mü alırdınız Note mü ? iPhone'dan vazgeçemiyorum ama değişiklikte olsun istiyorum.

Servisi ve müşteri değeri en çok olan 2.firma Samsung'tur. 1. Apple geliyor. Touchwiz'de, Android'in en iyi makyajlanmış arayüzüdür. 1 GB'lı Samsung modelleri kullanıp ''Telefonum kasıyoooğ'' demesini biliyorsunuz anca. Touchwiz fazla RAM yiyor olabilir, bu yüzden Samsung alacaksanız en az 2 GB RAM'li modelleri tercih edin.

Nexus 6 falan da yalan. Donanım olarak iyi ama;
Tasarım: 0
Arayüz: 0
Boyut: 0 (Çok büyük 5.9'')
Motorola yapıyor sonuçta. 2005-2008 yılları arasında motorola - Google'da Ara gibi cihazları yapan bir firma. Bunlarda başarılıdır Motorola. Samsung'un, Sony'nin zirvede olduğu Android akıllı telefonlar statüsünde değil.

Şimdi Nexus'a laf attırmam ben. :D Abi nasıl Nexus 6 yalan, donanım süper tamam, tamam hadi boyuta büyük dedik ama arayüz ve tasarım kişiye göre değişebilir. Sen beğenmeyebilirsin, ama başkaları beğenebilir. Arayüz Saf Android arayüzü, yani gerçek Android. iPhone'lerin karşılığıda Nexus'lardır. Aslında İOS ve Android kıyaslanmaz, ikisininde farklı güzellikleri var. Ama kıyaslayacak olursak, saf Android ile kıyaslamalıyız, firmaların arayüz giyindirdiği Android'ler ile değil. Nexus'lar Herkes için uygunda değildir. :D Bilmeyenlerde almaz zaten. Samsung'un TouchWiz'i kasıyor, kasıyor abi hangi cihaz olursa olsun. Bazen efektlerde böyle bi kafayı yiyor, az önce Note 4 ROOT videosunu izledim, adam Play Store'ye giriyor ROOT isteyen bi uygulama indirmek için, arama şeysine dokunuyor, klavye 2 saniye sonra açılıyor. 2.500 TL Verdikten sonra bence 2 saniye bile önemli. iPhone 6 Plus Aldın, ya cebinde bükülürse? :D :D Bence Note 4'e değil, Nexus 6'ya geç. :)

Şimdi Nexus'a laf attırmam ben. :D Abi nasıl Nexus 6 yalan, donanım süper tamam, tamam hadi boyuta büyük dedik ama arayüz ve tasarım kişiye göre değişebilir. Sen beğenmeyebilirsin, ama başkaları beğenebilir. Arayüz Saf Android arayüzü, yani gerçek Android. iPhone'lerin karşılığıda Nexus'lardır. Aslında İOS ve Android kıyaslanmaz, ikisininde farklı güzellikleri var. Ama kıyaslayacak olursak, saf Android ile kıyaslamalıyız, firmaların arayüz giyindirdiği Android'ler ile değil. Nexus'lar Herkes için uygunda değildir. :D Bilmeyenlerde almaz zaten. Samsung'un TouchWiz'i kasıyor, kasıyor abi hangi cihaz olursa olsun. Bazen efektlerde böyle bi kafayı yiyor, az önce Note 4 ROOT videosunu izledim, adam Play Store'ye giriyor ROOT isteyen bi uygulama indirmek için, arama şeysine dokunuyor, klavye 2 saniye sonra açılıyor. 2.500 TL Verdikten sonra bence 2 saniye bile önemli. iPhone 6 Plus Aldın, ya cebinde bükülürse? :D :D Bence Note 4'e değil, Nexus 6'ya geç. :)
Dediğim gibi, bunlar benim şahsi görüşlerim. Ben Saf Android sevmiyorum.

@Silinen üye Zor sordun dostum :) Z3 alırdım herhalde Note 4 biraz büyük. Şu anda Note 3 Neo almayı düşünüyorum biraz idare etsin param olunca Sony Xperia Z3'e terfi edeceğim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı