4s'ten Note 4'e Geçeyim mi?

• Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi
Note 3 kullanıyorum. Cihaz şu durumda gayet yeterli. Note serisini genel olarak beğenmişimdir. Fakat Samsung alacaksanız acele etmeyin. Zira telefon piyasaya yeni girdiğinden pahalı. Samsung'ların fiyatı genelde çabuk düşer. Telefonun şımarıklığının geçmesini beklemekte fayda var.

Sadece son cümlenize katılıyorum.

Öncelikle telefon önerirken "tasarımı berbat, arayüzünü berbat, rengi güzel değil, müşteri servisi rezillik(bundan bilerek bahsediyorum çünkü bu olay çok değişken kimisi sorun yaşıyor kimisinin işi düşmüyor kimisinin de işini görüyor.)..." gibi kişisel beğenileri katmayın.
@Berkay Aydın Belli ki müşteri servisiyle ilgili sıkıntılarınız olmuş fakat benim olmadı. Arayüz sizin hoşunuza gitmiyor olabilir ama benim gitti. Sizin sevmediğiniz özellikleri bir başkası beğeniyor olabilir. Üslubunuzu düzeltmelisiniz bu konuda. Örneğin " Neye göre en iyisidir? Samsung'un neyi iyi olmuş da note 4'ü iyi olacak? " yerine direk telefonu beğenmediğinizi size göre Nexus'un neden daha iyi olduğunu söyleyebilirsiniz. Arayüz ile müşteri hizmetleri ile yaşadığınız sıkıntıları söyleyebilirsiniz. Yaş muhabbeti olayı zaten yeterince saçma.
@Cynara aynı şeyler sizin içinde geçerli.
"Tasarım: 0
Arayüz: 0
Boyut: 0 (Çok büyük 5.9'') "
Saf android arayüzü seven birçok kişi var. Gördüğünüz üzere tasarımını da seven var. Boyut, nedir bu çok büyük tartışması. Kimisi büyüğe ihtiyaç duyuyor kimisine ise standard bir boyut yetiyor. "Renkler ve zevkler tartışılmaz." denir ya hani aynı şey bu da.

Note 4 ten vazgeçtim. İphone 6 plus 128 gb almaya karar verdim. Note 3 aşırı kalitesiz adi bir telefondu büyük ihtimal note 4 te öyle. Belki yan tarafının soyulması aliminyum kasa ile giderilmiştir. İphonu hiçbir telefona değişmem büyük ihtimal. Samsung kalitesiz ama 4k vidro çekimi benim hoşuma gitti. O yüzden kararsız olduğum için açtım konuyu. Son karar i6 plus.

Ya ne diyim şimdi size anlamıyorum. Note 3'e kalitesiz adi diyorsan iPhone 6 Plus'un LG G Flex'e döndüğünde göreceğiz seni.

@furkanpektas Puanlamalarım öznel. Kimsenin adına puanlama yapamam zaten.

Ya ne diyim şimdi size anlamıyorum. Note 3'e kalitesiz adi diyorsan iPhone 6 Plus'un LG G Flex'e döndüğünde göreceğiz seni.

Note 3 ü kuzenim 1,5 bilemedim 2 ay kullanabildi. Yaşadığı sorunlar : Şarj cihazı arızası, batarya şişmesi , telefonun kasması , ekranın çizgi çizgi olması ( düşmediği halde) , şarja takıldığında kendi kendine biryerlere basması, Samsung yazısının yazılarının düşmesi... Saymakla bitmez.

iPhonun dayanıklığına laf ettirmem. 3 yıldır 4s'i kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı. Aynı şekilde 1 yıldırda annemde 5s var bir sorun çıkartmadı. Pek sorunda çıkarmaz iPhone'lar. Bükülme konusuna gelincede her telefonla bilerek güç uygularsan bükülür. İster note 3 olsun ister note 4 ister iphone 6... İphone 4s ile note 3 arasında hız testi kamera testi vs. yapmıştım. Onun 16 megapiksellik kamerası 4s in 8 liğinden daha berbat çekiyordu.Hız desen rezalet şarj süreside öyle. Note 4 teki 4k beni bu kıyaslamaya sürükledi sadece o kadar.Başka birşey için değil birde note 4 te belki düzeltmiştirler diye. Konu kilitlenebilir iPhone 6 plus almaya karar verdim.

Note4, LG G3, Z3 gibi telefonlar amiral telefonlardır. Hepsi üst düzey performans verir ve hiçbiri pişman etmez.
Android deyince hep akla orta seviye telefonlar geldiği için akılda 'dandik' diyebileceğimiz bir tabir kalmıştır. Bunlar seni kesinlikle memnun eder kardeşim rahatlıkla alabilirsin.

İyi o zaman, geçmiş olsun. Kuzenine de söyle, telefonu adam gibi kullansın.

@ddrg11 Oh be, benim kafamdan bir insan. Görüşün için teşekkür ederim.

Arkadaş ne kadar hor kullanırsan kullan düşmediği sürece telefon 2 ayda bozulmaz ki.Sen şimdi kuzenim mi kullanamadı diyorsun ? Hadi kuzenim kullanamadı arkadaşım da kullanamadı diyelim yeğenimde mi s5 miniyi kullanamadı ? Bu kadar kişi Samsung kullanıyor ancak memnun kalmıyor biri hariç diğerleri iPhone'a geçince rahatlıyor. 3 yıldır iPhone kullanıyorum diyorum az zaman değil yani. iPhone'a geçmeyende yeni aldığı telefondan memnun. Sony Xperia z2. Onu alırdım ama tasarımı şık değil bence.iPhone 6 ve G3 bence piyasadaki en kaliteli ve hızlı telefon. Nexus 6'yıda unutmadan ekleyeyim sonuna...

İnternettten de biraz Samsung hakkındaki sorunları da okuyun. Şimdi bana iPhone 6 da kalitesiz bükülüyor diyeceksin. Al eline en sağlam gördüğün telefonu [3310 hariç ] onada bastır ortadan oda bükülür.Laptopun ekranına bastırınca bile o kalın ekran yamuluyor , bükülüyor. Size iyi akşamlar. @Cynara

Son ekleme : Hangi telefon 16 gb hafızanın 13 ünü, 32 gb hafızanın 29'unu kullandırtabiliyor. Ki şimdi 128 gb lık versiyonlu iPhone'larda çıktı yaklaşık 110 gbını kullanabiliyorsunuz.Samsung'a sd kart takılmadığını düşünürsen 16 GB'lık bir telefondan bize sadece 8 gb alan kalacaktı. Ayrıca iPhone'da virüüs derdi yok birşey yok. Mağazası en temiz telefon... Daha birçok saymakla bitmeyen farkları var

Abicim ben iPhoneun stabilitesine bir şey dedim mi ? Piyasanın en stabil markasıdır iPhone. S5 Mini demişsin, işlemcisi S4 Mini'den daha kötü olan bir cihaz. En iyi Android cihazlar zaten Xperia Z2 ve Z3'tür. Gerisi tırt. Note 4'te Snapdragon 805, 3 GB RA, 2K ekran, 30 dk'da %50 şarj özellikleriyle kendini aldırıyor. Üstelik metal.

Açıkçası 2299 TL'im olsaydı Note 4 ve Z3 arasında kalırdım. 2000 TL'im varsa ise kesinlikle Z2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…