4s'ten Note 4'e Geçeyim mi?

• Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi

Bende note 3 beni note'4 ten soğuttu demiştim önceki sayfalarda.Vazgeçme nedenim note 4 benim. S5 i bilemeyecem ama o kişiler iPhone'a ve z2 ye geçince memnun kaldılar. Şimdi size asıl sorumu yönelteyim. Z3 mü alırdınız Note mü ? iPhone'dan vazgeçemiyorum ama değişiklikte olsun istiyorum.

Şimdi Nexus'a laf attırmam ben. Abi nasıl Nexus 6 yalan, donanım süper tamam, tamam hadi boyuta büyük dedik ama arayüz ve tasarım kişiye göre değişebilir. Sen beğenmeyebilirsin, ama başkaları beğenebilir. Arayüz Saf Android arayüzü, yani gerçek Android. iPhone'lerin karşılığıda Nexus'lardır. Aslında İOS ve Android kıyaslanmaz, ikisininde farklı güzellikleri var. Ama kıyaslayacak olursak, saf Android ile kıyaslamalıyız, firmaların arayüz giyindirdiği Android'ler ile değil. Nexus'lar Herkes için uygunda değildir. Bilmeyenlerde almaz zaten. Samsung'un TouchWiz'i kasıyor, kasıyor abi hangi cihaz olursa olsun. Bazen efektlerde böyle bi kafayı yiyor, az önce Note 4 ROOT videosunu izledim, adam Play Store'ye giriyor ROOT isteyen bi uygulama indirmek için, arama şeysine dokunuyor, klavye 2 saniye sonra açılıyor. 2.500 TL Verdikten sonra bence 2 saniye bile önemli. iPhone 6 Plus Aldın, ya cebinde bükülürse? Bence Note 4'e değil, Nexus 6'ya geç.

Dediğim gibi, bunlar benim şahsi görüşlerim. Ben Saf Android sevmiyorum.

@Silinen üye Zor sordun dostum Z3 alırdım herhalde Note 4 biraz büyük. Şu anda Note 3 Neo almayı düşünüyorum biraz idare etsin param olunca Sony Xperia Z3'e terfi edeceğim

Geç bence. Eşekten inip ata binen birisinin yaşadığı duyguları yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…