Nasıl şikayet okudun? İlk çıktığında sorunları vardı ve firmware update ile hepsi giderildi.Hocam samsungla ilgili çok şikayet okudum o yüzden pek samsung düşünmüyorum açıkçası.
Nasıl şikayet okudun? İlk çıktığında sorunları vardı ve firmware update ile hepsi giderildi.Hocam samsungla ilgili çok şikayet okudum o yüzden pek samsung düşünmüyorum açıkçası.
Açıkçası şikayetvar adlı sitede ve hepsiburada, trendyol gibi sitelerde de yorumlar kısmında sonradan sorunlar yaşattığını okudum. Bir diğer kuşkulandıran unsur ise kullandığım telefonda fotoğrafların durduk yere gözükmememsi yani fotoğraf yerine ünlem işareti gözüküyor bazı fotoğraflarda zamanlaNasıl şikayet okudun? İlk çıktığında sorunları vardı ve firmware update ile hepsi giderildi.
Oralarda her şeyle ilgili şikayet var zaten. Oraya memnun kalan değil. Şikayeti olan yazıyor.Açıkçası şikayetvar adlı sitede ve hepsiburada, trendyol gibi sitelerde de yorumlar kısmında sonradan sorunlar yaşattığını okudum. Bir diğer kuşkulandıran unsur ise kullandığım telefonda fotoğrafların durduk yere gözükmememsi yani fotoğraf yerine ünlem işareti gözüküyor bazı fotoğraflarda zamanla
Yok hocam trendyol ve hepsiburadada da benzer şikayetler vardı. Dıger markalarda ise hic bir sikayet bulamadimOralarda her şeyle ilgili şikayet var zaten. Oraya memnun kalan değil. Şikayeti olan yazıyor.
990 Pro'dan başka öneri yapmayacağım hocam. Sorunsuz bir SSD.Yok hocam trendyol ve hepsiburadada da benzer şikayetler vardı. Dıger markalarda ise hic bir sikayet bulamadim
Birde HP nin 4tb bir ssd ni buldum sizce nasıldır? Okuma yazma 7000mbs m2 4tb ssd
Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz hocam990 Pro'dan başka öneri yapmayacağım hocam. Sorunsuz bir SSD.
990 Pro'dan başka öneri yapmayacağım hocam. Sorunsuz bir SSD.
Konudaki SSD bir tane dükkandan alınmış. Ben eski sistemimden kalan Samsung 970 Evo 500GB'yi ve 980 Pro 1TB'yi kullanıyorum.Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz hocam
Bana 4TB M2 7000 yazma ve okuma sağlayacak ve uğraştırmayacak bir ssd lazım.
Samsung 990 Pro 4TB SSD bozuldu
Merhaba. 2 gün önce v NAND 990 Pro 4TB SSD aldım. Dün içine dosya atarken birden bozuldu ve 1.5 saat uğraşıp sonunda yapmıştım. Bugün ise gene bozuldu ve böyle diyor.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.