5.0 Bluetooth adaptör önerisi

• Konuyu başlatan sethr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.787

sethr

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, masaüstü bilgisayar için 5.0 Bluetooth adaptör bakıyorum. Çarşıdan 40 TL'ye sözde 5.0 adaptör almıştım da kulaklığı bağlayamamıştım. Bu sefer kaliteli bir şey alayım diyorum. Anakartımın eski olması sorun çıkartır mı? Bulduğum modeller:

Alınabilir. Ek olarak kendi kullandığım ürünü önereyim. Ugreen markasının birçok ürününü kullandım. Dongle olarak da 5.0 ve 4.0 modelleri var. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

TP-Link UB500'e aklım yattı.
Alınabilir. Ek olarak kendi kullandığım ürünü önereyim. Ugreen markasının birçok ürününü kullandım. Dongle olarak da 5.0 ve 4.0 modelleri var. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Bunu mu önerirsiniz TP-Link'i mi? TP-Link daha çok beğenilmiş anladığım kadarıyla da bu daha kaliteliyse buna da bakabilirim. Driver kurmak gerekiyor mu? Ve dediğim gibi anakartımın eski olması sorun çıkartır mı?

Bunu mu önerirsiniz TP-Link'i mi? TP-Link daha çok beğenilmiş anladığım kadarıyla da bu daha kaliteliyse buna da bakabilirim. Driver kurmak gerekiyor mu? Ve dediğim gibi anakartımın eski olması sorun çıkartır mı?
TP-Link driver gerektirmiyor. Arkadaşımda Ugreen vardı ilk ay bozuldu, ama onun şansına da olabilir.

Hocam ikisi de üzmez. Ben Ugreen'i senelerdir DualShock 4'ü PC'ye bağlamak için kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Tak çalıştır şeklinde, ekstra bir şey kurmuyorsunuz. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam ikisi de üzmez. Ben Ugreen'i senelerdir DualShock 4'ü PC'ye bağlamak için kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Tak çalıştır şeklinde, ekstra bir şey kurmuyorsunuz.
Tamamdır o zaman, yukarıdaki arkadaşın dediğinden dolayı önce TP-Link'i alacağım sorun yaşarsam attığınız Ugreeni alırım. Çok teşekkür ederim yardımınız ve cevaplarınız için.

Bu nasıldır. Başka 5.3 alternatifi var mıdır? Hem Bluetooth kulaklık için hem fare için.

Ugreen adı duyulmuş bir marka ancak ürünlerinizin BT 5.3 desteklediğine emin misiniz? O kadar gerek var mı? Gerçi ben UB500'ü 150TL'ye almıştım şu anki fiyatı nedir bakmadım. Pek fark yoksa 5.3 almak daha mantıklı. Not: Hiç Ugreen kullanmadım. Sadece TP-Link UB400 ve 500 kullandım. İkisi de çok uzun süredir bende hiçbir sorun çıkartmadılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı