5.000-6.000 TL bütçe ile AOC agon 24G42e alınır mı?

Eğer fps oyunlari ağırlıklı oynuyorsanız alın geçin. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız yukarıda atılan R25F-30 gayet iyi bir secenek olur. Soylediginizin tersine overdrive seviye 3 te ghosting sorunu oldukca az. Black smearing performansı ise pek iyi degil ama kötüde değil.

R25i-30 nasıl olur peki? Ben kendim kullanıyorum memnunum da çok önerilmiyor mu artık?

Alinmaz fiyatini hak etmiyor.

R25F-30 hakkinda soylediklerim bunlar. Eğer karma bir kullanim yapiyorsaniz hem FPS hem hikayeli yani ya da agirlik FPS ise AOC alin gecin. Sadece hikayeli diyebileceginiz bir noktaysa oyun tercihiniz kontrast orani daha yuksek oldugu icin R25F-30 alinir.

Black smearing sorunu gözümü korkutuyor sadece :/

O riski goze almak istemiyorsaniz AOC alin gecin. Kontrast orani diger IPS lere gore oldukca yuksek hikayeli oyunlardada asla uzmez.

Uygun fiyatlı VA panel alınmaz hocam, ASUS TUF 144 Hz VA panel kullandım 1 yıl Black smearing bazı oyunlarda aşırı rahatsız etti beni.

Lenovo ust duzey denebilecek bir VA kullaniyor. Black smearing sadece panelle degil yazilimlada alakali. Ayni paneli kullanan Philips Evnia modelde Black smearing sorunu oldukca az. Monitorun tek kotu yani bu denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…