Thomas_Anderson
Megapat
OverDrive ayarı neydi acaba.
Hocam monitör hakkında sıfır bilgim. Ben sadece yorumdan görüp söyledim. Alınır diyorsanız bu modeli alırım.
OverDrive ayarı neydi acaba.
Alınır hocam overdrive 3 te kullanınHocam monitör hakkında sıfır bilgim. Ben sadece yorumdan görüp söyledim. Alınır diyorsanız bu modeli alırım.
Bu bütçede alabileceğiniz en iyi monitör Lenovo R25f-30 24,5 bu arada konuda ki AOC'den daha kaliteli iyi bir monitör.
Black smearing, VA ghostingi kısmında biraz kötü monitör ama OverDrive ayarını 3 de kullanmak öneriliyordu sanırım böyle yaptığında azalıyordu.
Hocam Lenovoyu öneriyor musunuz. Sorun yaşar mıyım?Kim diyormuş bunu? Kaynak nedir?
Hocam Lenovo'yu öneriyor musunuz? Sorun yaşar mıyım?
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu alınır mı? Peki.
Eğer FPS oyunlari ağırlıklı oynuyorsanız alın geçin. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız yukarıda atılan R25F-30 gayet iyi bir secenek olur. Soylediginizin tersine OverDrive seviye 3'te ghosting sorunu oldukca az. Black smearing performansı ise pek iyi degil ama kötüde değil.
Uygun fiyatlı VA panel alınmaz hocam, ASUS TUF 144 Hz VA panel kullandım 1 yıl black smearing bazı oyunlarda aşırı rahatsız etti beni.Black smearing sorunu gözümü korkutuyor sadece :/
Black smearing sorunu gözümü korkutuyor sadece :/
Uygun fiyatlı VA panel alınmaz hocam, ASUS TUF 144 Hz VA panel kullandım 1 yıl Black smearing bazı oyunlarda aşırı rahatsız etti beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.