Sizlerle uğraşmaktan gerçekten yorulduk. Görmek istediğinizi görmeye devam edin. İşlemcinin sadece oyun için kullanılan bir bileşen olduğunu sanmaya da devam edin. Bazen bu forumda atılan 100 asırlık banlara cidden hak veriyorum.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın o zaman. Adam 144Hz oyun oynamak istiyordur.Sizlerle uğraşmaktan gerçekten yorulduk. Görmek istediğinizi görmeye devam edin. İşlemcinin sadece oyun için kullanılan bir bileşen olduğunu sanmaya da devam edin. Bazen bu forumda atılan 100 asırlık banlara cidden hak veriyorum.
2. el 1070 li sistem düşünürmüsünüz intel 6700 da var?Merhaba arkadaşlar. Asus VG248QE model monitörüm var. Sadece kasamı yenilemek istiyorum ve Intel tabanlı Samsung 960 Evo 250GB SSD’li nasıl bir sistem toplayabiliriz sizce?
Peki MR.Fanboy sen diyorsan kesin öyledir.Duydum merak etmeyin. Yeni çıkardıkları 2700X'in performans testlerini gördüm ve tek gördüğüm şey i5 8400'den tokat yemesi.
yok hocam sağolun2. el 1070 li sistem düşünürmüsünüz intel 6700 da var?
Hocam gerçekten ısrar etmeyin amd tabanlı sistem düşünmüyorum gerçekten de.Ryzen serisine gecmeni oneririm intel yada amd fanligi yapmiyorum ama yarin obur gun islemci yukseltmek istediginde anakartida degistircen ama amd ole bisi yapmana gerek kalmicak dio en basit bi ornek dusunme uygula ve ryzen al
ikinci el sistem düşünmüyorum hocam sağol2.el msi gaming x 1080 ve ryzen7 1700 lu sistem dusunurmusun hocam
Eyw sen saol hocam bu dolar kuruyla zor ama bi toparliyim bakalim oneri olarak istersen sanaikinci el sistem düşünmüyorum hocam sağol2.el msi gaming x 1080 ve ryzen7 1700 lu sistem dusunurmusun hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.