p0etika1
Picopat
Daha fazla
Ben OLED panele geçmeden önce çok uzun yıllar boyunca game booster markalı bir IPS monitör kullanmıştım. Sözde insanlar ona da çok tepki vermişlerdi bu markanın monitörleri kötü oluyor diye. Ama monitör sanıldığından o kadar iyiydi ki renkler konusunda neredeyse Samsung OLED monitörümün renklerine çok yakın seviyede kaliteli çıkmıştı. IPS glowdan bıktığım için sırf OLED'e geçmiştim. Şimdi o game booster monitörümü 2. monitör olarak köşede tutuyorum. Bence markaya çok ön yargı ile yargılamamak lazım monitörleri diye düşünüyorum. James Donkey monitörün detaylı incelemesi olsa keşke internette belki bu monitöre de ön yargı kıralabilirdi. Ama tabii ben illa da bu monitör daha iyi demiyorum sadece kağıt üstü özellikleri cidden çok iyi olduğunu düşündüğüm için burada paylaşmak istedim.
Hocam doğrudur Gamepower kötü bir marka mesela fakat onunda iyi yaptığı işler var T10 gibi mesela, çok tepki aldı ama monitör gayet iyiydi. Bahsettiğim şeyi arkadaşlar söylemiş zaten benim üstüne söylememe gerek yok.