5.000 Sistem Toplama

Ahmet54

Kilopat
Yer
Sakarya
Adsız.png
Son nesil işlemci ve son nesil ekran kartı. Sizce fiyat ve donanımlar nasıl?

Uyumlu fakat dengesiz. Ekran kartını GTX 980 yapın. Anakartı da Gaming 5 yapın. SSD'yi biraz kısın ve sandisk marka almayın. Samsung veya Corsair alın. İşlemciye çok hız aşırtma yapmayacaksanız sıvı soğutmanın bir anlamı yok. Hyper 212 Evo kullanabilirsiniz.

Ayrıca sabit diski de biraz artırabilirsiniz.

SSD secimi tartismasiz EVO serisi.
Mobildeyim, bir arkadas yardimci olsun konu acan sahisa. 5000TL'ye GTX970 almak israf olur.

Bu sistemi al.

4790K
Z97 Gaming 5
MSI GTX980 Gaming 4G
GSKILL Ripjaws 2x4 8GB 1600MHz
Seagate Barracuda 2TB 7200Rpm
Samsung 840 Evo 250GB
Corsair Grahite 230T 80+ 650W
Corsair H80i

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta o kadar para vermek yerine bence SSD'nin boyutu arttırılabilir diye düşünüyorum MSI Gaming 7 kullanıyorum oldukça memnunum ve Gaming 5 in bile fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.
Edit : Ayrıca MSI GTX 980 den de çok memnunum şüphen bile olmasın gözün kapalı alman gereken bir ekran kartı. O bütçeye 970 yakışmaz 980 oldukça iyi bir seçim olacaktır. Aynı şekilde i7 4790k da çok iyi bir seçim olacaktır işlemci için. SSD konusunda @Silinen üye 'a katılıyorum Samsung 840 EVO zirveyi çekiyor kesinlikle tercih edilmeli ve bu bütçeye +250 gb diye düşünüyorum. Kısacası @Silinen üye 'ın önderdiği sistemi almalısın :)

Anakarta o kadar para vermek yerine bence SSD'nin boyutu arttırılabilir diye düşünüyorum MSI Gaming 7 kullanıyorum oldukça memnunum ve Gaming 5 in bile fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.
Edit : Ayrıca MSI GTX 980 den de çok memnunum şüphen bile olmasın gözün kapalı alman gereken bir ekran kartı. O bütçeye 970 yakışmaz 980 oldukça iyi bir seçim olacaktır. Aynı şekilde i7 4790k da çok iyi bir seçim olacaktır işlemci için. SSD konusunda @Silinen üye 'a katılıyorum Samsung 840 EVO zirveyi çekiyor kesinlikle tercih edilmeli ve bu bütçeye +250 gb diye düşünüyorum. Kısacası @Silinen üye 'ın önderdiği sistemi almalısın :)
Kesinlikle katılıyorum. Bütçe 5.000 tl diye bunu sonuna kadar sömürmenin bir alemi yok. Anakart H97M-HD3 yapılıp işlemciden K ibaresi kaldırılırsa artan paraya çok güzel şeyler alınabilir. Mesela çok kaliteli bir ses sistemi ya da 27 inç bir monitör gibi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı