5.000 TL 144 Hz 1 ms Monitörlü Sistem Toplama

zedelenmez

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar 5.000 TL bütcem var.
Çok toplamayı denedim tekli kasalara baktım karar veremedim sizler bilgili insanlarsınız kendim toplamak istemiyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.
Sizden ricam bana 144Hz 1 ms mönitörlü 480 GB SSD'li bir sistem toplamanızı istiyorum. Sistemi bu hafta cuma günü direk alacağım şimdiden çok teşekkür ederim sistem oyun oynamak için.
Not: 5.000 TL bütcemden 1 TL bile yukarı çıkamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok toplamayı denedim tekli kasalara baktım karar veremedim sizler bilgili insanlarsınız kendim toplamak istemiyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.
Sizden ricam bana 144Hz 1 ms mönitörlü 480 GB SSD'li bir sistem toplamanızı istiyorum. Sistemi bu hafta cuma günü direk alacağım şimdiden çok teşekkür ederim sistem oyun oynamak için.
Rekabetçi oyunlar için mi kullanacaksınız sistemi ?

Rekabetçi oyunlar için mi kullanacaksınız sistemi ?
Çoğunlukla o oyunlar için hafta sonları hikayeli oyunları oynamayı severim ama hafta içi rekabetci
Kasaya ortalama 4000 TL altı vermek zorunda kalacaksın onun yerine 75 Hz iyi bir kasa işini görür
Malesef 75 hz istemiyorum cs go pubg rainbow tarzı oyunlar oynanacak coğunlukla
Çoğunlukla o oyunlar için hafta sonları hikayeli oyunları oynamayı severim ama hafta içi rekabetci

Malesef 75 hz istemiyorum cs go pubg rainbow tarzı oyunlar oynanacak coğunlukla
Eğer rekabetçi oyunlar için toplamasam sizin dediğiniz mantıklı.

Bende toplayacağım, bu sistemi al benim yaptığım değişiklikleri yapmak zorunda değilsin.
Screenshot_2019-11-20-23-23-04-863_com.android.chrome.png
Screenshot_2019-11-20-23-25-04-727_com.android.chrome.png

Ben 2 tane alacağım için fiyat öyle onu ikiye böl.

Ram 16 gb orada pek anlaşılmıyor diğer ssdler sıkıntılı o nedenle m.2 iyi olur.18 TL sıkıntı olmaz umarım

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-11-20-23-38-07-244_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-11-20-23-38-07-244_com.android.chrome.jpg
    219,2 KB · Görüntüleme: 49
Bende toplayacağım, bu sistemi al benim yaptığım değişiklikleri yapmak zorunda değilsin.Eki Görüntüle 462257Eki Görüntüle 462256
Ben 2 tane alacağım için fiyat öyle onu ikiye böl.
Ram 16 gb orada pek anlaşılmıyor diğer ssdler sıkıntılı o nedenle m.2 iyi olur.18 TL sıkıntı olmaz umarım
Arkadaşlar atmış olduğunuz sistemleri çok beğendim ama şuan moralim bozuldu bonus kart a 1 taksit seçeneği var ağlamak istiyorum.
Arkadaşlar sistemi hepsi burada üzerinden çok güzel indirimlerle topladım konu kapanabilir. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı