5.000 TL bilgisayar masası önerisi

Bütçe
5000
Bunu sakın almayın şuanda 1.60cm olanını kullanıyorum çok sallanıyor.
https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-beyaz-200x60-cm-calisma-masasi-29417574

eğer büyük istiyorsanız bunu öneriyorum ancak buda birazcık sallanıyor iki metre olduğu için ancak diğeri kadar değil.

ancak biraz daha iyi ve kaliteli istiyorsanız burasını öneririm sallanma yapmıyor,masalar güzel ve boyut seçenekleri var üstteki de aynı şekilde.

Hocam 160cm yerim için fazla büyük. 125cm yerim var maksimum.
Farketmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.

Bu ideal o zaman hocam.
Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik trendyoldan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım arpelia'ya ve ikea linkine bakın ikisininde 120cm olanı var

Fark etmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.

Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik Trendyol'dan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım Arpelia'ya ve IKEA linkine bakın ikisinin de 120cm olanı var.

4 profil 1 masa şu kötüleme işini bırakın attığın masaya bak IKEA diye 4 borulu bir masa neyse bu bir öneri sonuçta ben önerimi yaptım bol şans.

4 profil 1 masa şu kötüleme işini bırakın attığın masaya bak IKEA diye 4 borulu bir masa neyse bu bir öneri sonuçta ben önerimi yaptım bol şans.
Farketmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.

Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik trendyoldan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım arpelia'ya ve ikea linkine bakın ikisininde 120cm olanı var

Öneriler için sağ olun hocam, olmadı biraz da mağaza bakayım. Akşam da karar verip sipariş veririm.

Kötülemedim ki yorumları da kötü zaten kötü masanın neyini savunuyorsun 4 borulu masa diye söyleniyorsun kaç ayaklı olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı