5.000 TL Intel, Nvidia sistem toplama

Oğuz ERSEN

Megapat
Daha fazla  
Ses stüdyosu kuracağım ve aynı zamanda oyunda oynacağım bir sistem tavsiye eder misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

Önceliğim Intel ve Nvidia ama AMD örneklerinizi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bütçe RTX serisine veya GTX 1600 serisine yetmiyorsa alınabilecek en iyi modeller AMD'nin RX serisidir. Su anda RX 590 ve üstü model alana alttaki oyunların hepsi, 570 ve 580 alana sadece seçtiğin iki tanesi hediye ediliyor.

Oyunlar:
  • Resident Evil 2 Remake
  • Devil May Cry 5
  • The Division 2

"Önceliğim Intel ve Nvidia ama AMD örneklerinizi alabilirim. "
Sonradan görüp düzeltme yaptım :)
5.000 TL için, biraz göz gezdirdim ama Nvidia cephesi aşıyor bütçeyi. Şuan sıfır PC için alınabilecek Nvidia kartlar en az GTX 1660 Tİ yada RTX 2060 olmalı. GTX 1060 yada 1070 gibi kartlar 2. el olarak alınabilir. GTX 1080 vaya GTX 1080 Tİ sıfır olarak alınabilir hala ama o da bütçenin çok üzerinde oluyor.

Son düzenleme:
Bu sistemlere ileride 8 GB daha ekleyebilirsiniz. RX 590 yazmıştım ama fiyatlar güzel. GTX 1660 Ti çok daha iyi bir kart. Ayrıca ürünleri bu gece alırsanız sepette %5 indirim var, bence hiç kaçırmadan alın.

Bu sistemlere ileride 8 GB daha ekleyebilirsiniz. RX 590 yazmıştım ama fiyatlar güzel. GTX 1660 Ti çok daha iyi bir kart. Ayrıca ürünleri bu gece alırsanız sepette %5 indirim var, bence hiç kaçırmadan alın.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim intel sistemi almaya karar verdim fakat araştırmalarım sonucu anakartın resmi sitesinde anakart için 8.nesil yazıyor ama işlemci 9.nesil bu olay herhangi bir sorun yaratırmı ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim intel sistemi almaya karar verdim fakat araştırmalarım sonucu anakartın resmi sitesinde anakart için 8.nesil yazıyor ama işlemci 9.nesil bu olay herhangi bir sorun yaratırmı ?
Anakart BIOS'unun güncellenmesi gerek aksi takdirde açılmaz. Vatan'daki çalışanlar halleder.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı