5.000 TL laptop önerisi

Baran Şahin

Decapat
Daha fazla  
Gaming notebook önerisinde bulunabilir misiniz? Şu anda Hp power gaming cx0019NT ve Asus fx 504 modeli üzerinde düşünüyorum. Monster çok kalitesiz diyorlar. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra A5 V13 Bu fiyata alabileceğin en iyi PC bence budur. HP Power Gaming de güzel bir ürün ancak ömür boyu bakım garantisi olan Monster bir adım önde diye düşünüyorum. Ayrıca çok kalitesiz derken neye dayanıyorlar merak ediyorum.

Şu dolar kurunun yüksek olduğu piyasada alacağın en iyi bilgisayar Monster.

Zaman içerisinde performansı çok düşüyor ve arızalanıyor deniliyor.

Şimdi kullanılan parçalar her yerde genelde aynı. Masaüstü gibi MSI, ASUS, Gigabyte vs. vs. gibi farklı marka ve farklı opsiyonlar yok. Zaman içersinde performansı düşerse götür Monster'a ücretsiz bakımını yaptır. Bunu söyleyenlere pek itimat etmiyorum ben.

Teşekkürler, Asus'un modelini inceliyorum olmazsa Monster alacağım gibi.

abra a5 v5.1 kullancısıyım. performans düşme olayı var evet, ayrıca anakartlarında nvme desteği bile yok bendeki modelin. samsung 960 evo aldım işletim sistemi kuramıyorum. bios pili her nasıl olduysa yerinden oynamış her acılısta bıostan uefi ayarlamak zorunda kalıyorum. küçük sıkıntılar ama tat kaçıran şeyler bunlar. bu arada klavye ışığım gitti şuan 4-5 tuşum da çalışmıyor formattan sonra. (esc, shift, f5 f9) diğerleri de zor basmaya başladı. sebebi konusunda da bir fikrim yok 4 senelik bilgisayar.

Monster yetkililerini götürdün mü peki ? Ya da bu sorunu çözmek için bi görüş derim ben. Bence pişman olmazsın ve hatta sorununu ücretsiz bile çözerler eğer ağır bir kullanıcı hatan yoksa.

Monster yetkililerini götürdün mü peki ? Ya da bu sorunu çözmek için bi görüş derim ben. Bence pişman olmazsın ve hatta sorununu ücretsiz bile çözerler eğer ağır bir kullanıcı hatan yoksa.
Henüz görüşmedim bilgisayar yenilemeyi düşünüyorum şuan. Sanırım yine monster alacağım ama almadan önce bu sorun için görüşüp ne tepki verdiklerine bakacağım, ondan sonra olumlu bir geri dönüş alırsam ona göre marka seçimimi yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…