5.000 TL laptop önerisi

Baran Şahin

Decapat
Daha fazla  
Gaming notebook önerisinde bulunabilir misiniz? Şu anda Hp power gaming cx0019NT ve Asus fx 504 modeli üzerinde düşünüyorum. Monster çok kalitesiz diyorlar. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüştükten sonra buraya da yazar mısın? Cevaplarını merak ediyorum bende

Gaming notebook önerisinde bulunabilir misiniz? Şu anda Hp power gaming cx0019NT ve Asus fx 504 modeli üzerinde düşünüyorum. Monster çok kalitesiz diyorlar. Siz ne dersiniz?

Dostum Monster almanı önermem 1 hafta önce aldım ve hemen geri iade ettim yazılım müh. okuyan birisiyim ve performanslı olacağını düşünmüştüm ancak ekran kartından gelen cızırtı sesi(bobin) ve laptopun dış kasasının iyi olmaması ayrıca istenilen performansı vermemesi gibi bir sürü sorun bu forumda ki insanlar monsterı çok seviyorlar ancak ben asla bir daha monster almam ve önermem.

oyun oynatmak dışında bir işe yaramıyor. bilgisayar geç açılıyor geç kendine geliyor chorme sekmeleri sıkıntılı kapanıyor 3d ve 2d çizim yaparken kasıyor. ps kutusu yapar gibi yapmışlar aleti gta 5'i neredeyse ultrada oynatıyor ama render alamıyor alett şaka gibi. (abra a5 v5.1) ayrıca 4 yılda 3 defa bozuldu msi alan arkadaşım 7 senedir kullanıyor bakımları dışında bilgisayarın içini açma gereği bile duymadı. ben de msi almayı düşünüyorum şuan o kadar para veriyoruz 2-3 bin daha eklenebilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…