5.000 TL mekanik klavye önerisi

Oyun performansı için alınıyorsa 10 kat hızlandıracak switchlere sahip olan bir klavye alınmalı. Daha çok karma bir kullanım olacaksa ya da yazı ağırlıklı kullanılacaksa o zaman custom yapmak daha mantıklı.

Adam klavyesi eskidiği için değiştirmek istiyor, ben de ona göre öneride bulundum. 5000 TL'ye alacağı Keychron'un 5 aya keycap aşınması mı desem, M1W'nin fiyatına göre batarya performansı mı desem yoksa ikisinin de birkaç aya çift register veya 0 register sorunu olduğunu mu bilemedim. Daha yeni klavye arayış silsilesinden çıktım. Arkadaşa olabildiğince mantıklı bir öneride bulunduğumu düşünüyorum.

Daha önce hiç custom klavye kullanmamış birisi olarak büyük markaların bir çok modelini ve kendi switchlerini kullandım. Büyük markalarda ödenen paranın bir çoğunun garanti, yazılım ve ekosistem için ödendiğini düşünüyorum.

Wooting oyun camiasında gerçekten tahta oturdu diyebiliriz. Yurtdışında kimi görsem veya konuşsam Wooting kullanıyor. Oyuncuya büyük artı sağlıyor. Rakip firmalar da rapid trigger özellikli yeni ürünlerini veya fwlerini piyasaya sürüyor. Açıkçası amaç sadece oyun oynamak olacaksa Wooting şu an tek geçilir. Tabi bu paralara Wooting yok o ayrı konu.

Corsair firması da K70 Max ürünüyle rapid trigger destekli manyetik mekanik switchlerini duyurdu. Ona da bakmak da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…