Zevkinize de bağlı. Ne tür bir klavye arıyorsunuz? Örneğin düzen, boyut, tuş profili(yüksekliği gibi düşünebilirsiniz), switch ve keycap ömrü...Ne öneriyorsunuz hocam?
Zevkinize de bağlı. Ne tür bir klavye arıyorsunuz? Örneğin düzen, boyut, tuş profili(yüksekliği gibi düşünebilirsiniz), switch ve keycap ömrü...Ne öneriyorsunuz hocam?
Neden değil hocam? Omnipoint switchleri ile Wooting 60HE'nin rakibi olan bir model.Bu bütçede tercih edilecek bir klavye asla değil.
Hocam mekanik klavye, iyi olsun yeterZevkinize de bağlı. Ne tür bir klavye arıyorsunuz? Örneğin düzen, boyut, tuş profili(yüksekliği gibi düşünebilirsiniz), switch ve keycap ömrü...
Ortlama fiyatı ne olur ve tarih belli mi
₺5000 klavye için oldukça yüksek bir bütçe hocam pek de gerek yok. Zaten hobiniz de yoksa Türkiye piyasasında almaya değer bir klavye de yok. Ha Keychron falan alabilirsiniz ancak Türkiye'de pek fazla kullanıcısı olmadığı için uzun süre kullanımda yorum yapan insan olmuyor. Bebek gibi bakmıyorsanız 1 veya 2 olmasa bile sorunları olacaktır.Hocam mekanik klavye, iyi olsun yeter![]()
Hocam klavye için 5000-6000 lira gibi fiyatlara çıkılıyorsa ya Wooting alınmalı ya da Wooting rakibi bir klavye alınmalı neden gülüyorsun anlamadım?Hocam 5000TL bütçe ile en iyi seçenek custom klavye toplamak olur muhtemelen. Uğraşmam derseniz pre-built custom klavyeler var. Gidip de Ss, Corsair, Logitech, Razer gibi klavyelere 5000TL vermeyin. Eğer 6500TL bütçeye çıkarım derseniz Razer BW V4 Pro alabilirsiniz onun dışı bana göre alınmamalı.
@AdaBagcibasi hocam güldürmeyin ya![]()
E hocam Wooting alınmalı ise neden Ss Apex Pro öneriyorsunuz onu anlamadım? Evet Wooting de bir seçenek fakat piyasada Wooting ve Steelseries'ten başka klavye veya kit üreten markalar da var.Hocam klavye için 5000-6000 lira gibi fiyatlara çıkılıyorsa ya Wooting alınmalı ya da Wooting rakibi bir klavye alınmalı neden gülüyorsun anlamadım?
6000 liraya buluyorsa Wooting 60HE alsın zaten bu fiyatlara çıkmışken ''normal'' switchlere göre bariz çok daha hızlı olan ve rapid trigger özelliği olan klavyeler seçilmeli.E hocam Wooting alınmalı ise neden Ss Apex Pro öneriyorsunuz onu anlamadım? Evet Wooting de bir seçenek fakat piyasada Wooting ve Steelseries'ten başka klavye veya kit üreten markalar da var.
Sunduğu tek şey rapid trigger olan bir klavye niye alınsın ki. En basitinden verdiğiniz paraya kasası bile alüminyum değil, plastik kasa. Yani aylık maaşı 100K üzeri olan birisi öylesine alıp deneyebilir niye olmasın.6000 liraya buluyorsa Wooting 60HE alsın zaten bu fiyatlara çıkmışken ''normal'' switchlere göre bariz çok daha hızlı olan ve rapid trigger özelliği olan klavyeler seçilmeli.
@unplugged hocam 5000TL'ye 5075S önermek nedir daha yeni görüyorum. M1W, Zoom75, Keychron falan varken 5075S'e göz bile kırpmam.Şu roblox tayfa hala dislike atmaya devam ediyor ne kuyruk acın var @unplugged ? Rapid trigger switchler toplayacağın tüm klavyelerden en az 10 kat daha hızlı olacak. Daha rapid trigger nedir bunu bilmeden dislike falan atıyor. Ben 6000 liraya 5075 önersem utancımdan bir daha foruma girmem bu yüzsün hala burada ghostlayıp dislike atıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.