5.000 TL mouse önerisi

Bütçe
5000

Silvain

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, forumda biraz araştırma yaptım ve Logitech gpx2'in fiyatını hak etmediğini, gereksiz pahalı olduğunu söyleniyor. Palm tutuşa sahibim ve kullanacağım farenin elime tam anlamıyla yerleşmesini istiyorum (şu an Razer Viper Mini kullanıyorum). Kaliteli ve özellikle oyun içerisinde gecikmeyi minimum seviyede hissettirecek bir mouse önerirseniz sevinirim. Bu arada kullandığım sistemde Wireless veya Bluetooth desteği olan anakart olmadığını belirtmek isterim.

8000 Hz ve 3950 sensör var. Malzeme kalitesi fiyatına göre güzel, dongle kutu içeriğine dahil. Scyrox V6 8K Wireless Mouse eğer tam 5.000 TL civarında arıyorsan da şu an stok yok fakat eğer beklersen magnezyum farelere bakabilirsin.
Öncelikle ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bütçem maksimum 5.000TL malumunuz dolar kurundan dolayı o yüzden tamamını kullanmasam da olur. Link bıraktığınız sitede magnezyum modellerine baktım, stok durumunu bekleyeceğimi sanmıyorum. Scyrox V6 ile V8 arasında pek bir fark yok sanırım. Bilginiz var mı?

G502 wireless öneririm 2 senedir kullanıyorum memnunum.
Öncelikle ilginiz ve yorumunuz için size de teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz fare bana göre biraz kaba, ben daha çok yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi daha sade bir fare istiyorum. :)

Öncelikle ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bütçem maksimum 5.000TL malumunuz dolar kurundan dolayı o yüzden tamamını kullanmasam da olur. Link bıraktığınız sitede magnezyum modellerine baktım, stok durumunu bekleyeceğimi sanmıyorum. Scyrox V6 ile V8 arasında pek bir fark yok sanırım. Bilginiz var mı?

Öncelikle ilginiz ve yorumunuz için size de teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz fare bana göre biraz kaba, ben daha çok yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi daha sade bir fare istiyorum. :)

Rica ederim. Her ikisi de teknik özellik açısından aynılar. V8 olan claw, V6 olan palm tutuşa uygun yani aralarında sadece shape farkı var. En güncel donanımları barındırıyor, qc sorunu da yok, fiyatına göre miss gibi mouse.

Attığın mouse berbat dostum.
Sizin bir öneriniz var mı?

Rica ederim. Her ikisi de teknik özellik açısından aynılar. V8 olan claw, V6 olan palm tutuşa uygun yani aralarında sadece shape farkı var. En güncel donanımları barındırıyor, qc sorunu da yok, fiyatına göre miss gibi mouse.
Teşekkür ediyorum, bunu listeme ekledim ve şu anda satın almayı düşündüğüm fare bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı