Yukarda bahsettim, o fiyat bandında ekran kartı yok. İkinci el ancak bulunabilir. Ama ikinci ele de ne kadar güvenilebilir orası ayrı bir konu.Yok toplanılan pc ye laf etmiyorum zaten sadece diyorum 2000 2300 e bence ekran kartı alınmalı mesela 1660 ti den yüksek bi kart alınması yanlış olmaz ?
Teknobiyotik'ten sistem almak peki ne kadar mantıklı ? Dark?? daha önce bu firmanın varlığından haberiniz var mıydı?Yukarda bahsettim o fiyat bandında ekran kartı yok. Ondan bahsediyorum. İkinci el ancak bulunabilir. Ama ikinci ele de ne kadar güvenilebilir orası ayrı bir konu.
Teknobiyotik'le ilgili forumda bir şikayet görmedim. Genel anlamda herkes memnun. Ki benim de çeşitli alışverişlerim oldu hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca dikkatli bakın tavsiye ettiğim sistemde ve çevre birimlerinde Dark marka yok. Dark gibi kalitesiz bir markayı da tavsiye etmem.Teknobiyotik'ten sistem almak peki ne kadar mantıklı ? Dark?? daha önce bu firmanın varlığından haberiniz var mıydı?
Arkadaş full ekipman ve monitör dahil 5000'e tavsiye istedi.Uber 5070 Ti | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
100₺'ye değer bir fark var aralarında. 5-15 FPS kadar 1660S daha önde. Ayrıca o ekran kartı için Ryzen 1600 gayet yeterli bir işlemci. Hatta GTX 1070Ti'yı dahi besleyebilen bir işlemci.Şuanda bana en cazip gelen bu oldu, sadece ryzen 5 1600ü 2600 e yükselticem ve 1 adet 1tb lik hdd eklemeyi planlıyorum bi bakıp yorum yaparmısınız rica etsem.Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu arada rx 590 ile GTX1660 super arasında biraz düşündüm ve 1660s sadece 100 TL daha pahalı ve performans açısındanda bir tık daha önde gibi geldi bana. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sistemine göre ekipman almak çok daha mantıklı. İstersen 1000₺'lik faren ve 1000₺'lik klavyen olsun ama sisteminde kullandığın parçalar bütçeni klavye, fare gibi ekipmanlara ayırdığın için düşük kalır.Kulaklık: Razer Electra V2 Oyuncu Kulakligi - n11.com
Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Klavye: Everest Dlk-5115, Gaming Q Klavye, Ingilizce, Siyah: Amazon.com.tr Kesinlikle bunu öneririm kendim kullanıyorum çok kaliteli fiyatı şuan sudan ucuz. Yalnız biraz büyük.Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11
Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kulaklık & Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bloody B120 Turbo LED Aydınlatmalı USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Mouse: Bloody A9081 Oyuncu Mouse + Mouse Pad (Bloody A90 M.Core Fiyatı Kendim kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sistem olarak Unlost Eco önerebilirim tabii yükseltme yaparak.Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse + Bardak Altlığı Hediye Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse + Bardak Altlığı Hediye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
İlk önce ekipmanları belirleyin geriye kalan fiyata göre sistem önerelim.
Önceki yazı için kusura bakmayın teknobiyotik.com adlı siteyi görünce sistemde Dark ürünü var diye düşündüm. 5000 TL'lik bütçeye alınabilecek en cazip ekipman ve sistem.Sistemine göre ekipman almak çok daha mantıklı. İstersen 1000₺'lik faren ve 1000₺'lik klavyen olsun ama sisteminde kullandığın parçalar bütçeni klavye, fare gibi ekipmanlara ayırdığın için düşük kalır.
Yani 1000₺'lik fareyle düşük özellikleri olan bir sistemle RDR2 oynayamazsın ama fareyi gerekirse 50₺'ye alıp kalan 950₺'yi sisteminin diğer parçalarında değerlendirirsin RDR2 oynarsın.
Ayrıca kesinlikle fare, kulaklık gibi parçaları satın almadan önce denemesi daha doğrudur. Çünkü herkesin kulak, kafa, el büyüklüğü bir değil.