5.000 TL PC toplama önerisi

Bütçe
5.000 ₺

vaishendo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 5K bütçem var babam dolar daha da artmadan alalım dedi, ben çok anlamıyorum donanım işlerinden. GTA 5, mortal combat 10, CS:GO gibi oyunları en azından orta ayarlarda kasmadan oynayabileceğim bir PC toplar mısınız? 16 GB RAM olursa sevinirim.

Bunlar nasıl?

2.el den hazır sistem bak. Turbox pc lere para verilmez. GTA 5 i bile düzgün oynayamazsın o sistemlerle.

Merhaba. 5K bütçem var babam dolar daha da artmadan alalım dedi, ben çok anlamıyorum donanım işlerinden. GTA 5, mortal combat 10, CS:GO gibi oyunları en azından orta ayarlarda kasmadan oynayabileceğim bir PC toplar mısınız? 16 GB RAM olursa sevinirim.

Bunlar nasıl?

Fotoğraflarına vs aldanma, 2. el sahibinden parça parça toplarsan istediğin oyunları rahatlıkla oynarsın.

2.el RX 570 veya GTX 1650 (1650 bütçeyi biraz aşar muhtemelen) sistem almanız daha iyi olur. Izoly, Turbox gibi markalara bulaşmayın, düşük kalite 10-20 yıllık parçaları aşırı komik fiyatlara satıyorlar.

7500 civarına çıkarsan Ryzen 5 5600G APU sistem alır çoğu oyunu oynarsın. İlerde durumun müsait olursa ekranı kartı eklersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı