5.000 TL sistem toplama önerisi

RX 560 dışında iyi gibi. O fiyatlara biraz araştırılırsa RX 570 bulunur.

Dış kasa yok yani. İsterseniz 100-200TL'ye eski bir internet kafe kasası bulup ona montajlayabilirsiniz.

Heee tamam anladım kasa bulurum ben yakınımda bir sürü PC'si olan kişiler var alperen diye bir çocuk vardı bilgisayardan anlıyordu ona sordumda 5000 fiyata hiçbir şey vermezler demisti ondan buraya geldim. Bir tane kasa alırım ondan 200 300 TL'ye koleksiyon yapiyor galiba 2060 vardı onda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Heee tamam anladım kasa bulurum ben yakınımda bir sürü PC'si olan kişiler var alperen diye bir çocuk vardı bilgisayardan anlıyordu ona sordumda 5000 fiyata hiçbir şey vermezler demisti ondan buraya geldim. Bir tane kasa alırım ondan 200 300 TL'ye koleksiyon yapiyor galiba 2060 vardı onda.
Hocam attığım sistemde 1080p low medium ayarlarda oynarsınız istediğiniz oyunu. Valorantta da ortalama 150 200 fps arası alacaktır.

Sorun olmaz hocam. Kasasız sistem tornavida ile kısa devre yapıp çalıştırabiliyorsunuz.
3 ay mining yapılmış FurMark testi isteyin sıcaklıkları bize iletin.

Bende telefoncuyum iste telefonlari iyi anlarım bilgisayarları değil he bir de çok teşekkür ederim.

Hocam attığım sistemde 1080p Low medium ayarlarda oynarsınız istediğiniz oyunu. Valorant'ta da ortalama 150 200 FPS arası alacaktır.

Reis bir de şuna bir göz atsan

Bende telefoncuyum iste telefonlari iyi anlarım bilgisayarları değil he bir de çok teşekkür ederim.

Reis bir de şuna bir göz atsan

Benim attığım sistemi toplamaya çalışın. Oyun falan oynanmaz hocam bu sistemde.

Tamam ben bir göz atacağım👌🏻

Bu fiyata laptop bulunur mu peki güzel Valorant 150+ FPS

Mümkün değil.

Yukarıda arkadaşın topladığı gibi bir sistem en iyi seçenek olur. Daha iyisi çok zor.
İşlemci: R3 3100 veya R5 1600 AF
Anakart: A520 (kampanyalar ile)
RAM: 2x8GB 3200MHz
SSD: 256 GB
PSU: 500W ve üzeri
Ekran kartı: RX 570 (sadece DVI girişi olmayan)

Anakart bedavaya geliyor neredeyse. İşlemci olarak 3100 ile 1600 AF arasında çok fark yok ama 3100 bir tık daha iyidir oyun için. Hangisi ucuz ise onu alın geçin. RAM 2x8GB yapamasanız bile 8 GB yapın ileride 2. RAM'i ilave edersiniz. PSU 500-600TL civarına da bulunur aslında biraz araştırmak lazım sadece. 1 günde olacak iş değil bu bütçelerde güzel PC toplamak. Ekran kartı olarak da sadece Valorant oynayacaksan RX550 bile yeter ama almışken düzgün bir şey al RX 570 hala çoğu oyunu düşük-orta ayarlarda oynatıyor.

Mümkün değil.

Yukarıda arkadaşın topladığı gibi bir sistem en iyi seçenek olur. Daha iyisi çok zor.
İşlemci: R3 3100 veya R5 1600 AF
Anakart: A520 (kampanyalar ile)
RAM: 2x8GB 3200MHz
SSD: 256 GB
PSU: 500W ve üzeri
Ekran kartı: RX 570 (sadece DVI girişi olmayan)

Anakart bedavaya geliyor neredeyse. İşlemci olarak 3100 ile 1600 AF arasında çok fark yok ama 3100 bir tık daha iyidir oyun için. Hangisi ucuz ise onu alın geçin. RAM 2x8GB yapamasanız bile 8 GB yapın ileride 2. RAM'i ilave edersiniz. PSU 500-600TL civarına da bulunur aslında biraz araştırmak lazım sadece. 1 günde olacak iş değil bu bütçelerde güzel PC toplamak. Ekran kartı olarak da sadece Valorant oynayacaksan RX550 bile yeter ama almışken düzgün bir şey al RX 570 hala çoğu oyunu düşük-orta ayarlarda oynatıyor.
Benim attığım mersindekinde stok fanıda vardı hocam ondan attım. 2X8 ram eğerki bütçe 6000 e çıkarsa alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı