teşekkür ederim ama 10100f geride kalmaz mı? ekran kartı yerine şimdilik ramden ve ssd den kısmak daha iyi olmaz mı? son olarak n11 üzerinden yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim ama 10100F geride kalmaz mı? Ekran kartı yerine şimdilik RAM'den ve SSD'den kısmak daha iyi olmaz mı? Son olarak N11 üzerinden yardımcı olabilir misiniz?
@PanzerTR çok sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum ama n11 üzerinden max 5000 olacak şekilde bir sistem önerebilir misiniz?
bir de palit 1660s ve 1650 super gaming x arasında ne fark vardır? açıkçası yakın tarihte bir daha bilgisayar toplama şansım olmayacak, 2-3 sene götüren bir bilgisayar olmasını istiyorum.
@PanzerTR çok sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum ama n11 üzerinden max 5000 olacak şekilde bir sistem önerebilir misiniz?
bir de palit 1660s ve 1650 super gaming x arasında ne fark vardır? açıkçası yakın tarihte bir daha bilgisayar toplama şansım olmayacak, 2-3 sene götüren bir bilgisayar olmasını istiyorum.
N11'den toplanırsa aynı kalitede sistemler toplayamayabiliriz yalnız. En ucuz fiyatların olduğu yerlerden toplanıyor genelde. Palit 1660S ve 1650 Super Gaming X arasındaki fark en bariz olanla başlayalım soğutma, fabrika çıkış hızları, kullanılan malzeme kalitesi, satış sonrası desteği, ikinci elde sonra satmayı düşünürseniz oda var.