5.000 TL Sistem Toplama

Tabiki, ancak sistemde sadece ekran kartı yok? İşlemci oyun canavarı, zaten oyunda herhangi bir kasma yaşamaz. Ekran kartı ile birlikte her oyunu rahatça kaldırabilir. Arkadaşın demek istediği 5700TL fiyata en iyisini almak. Tabiki 5700TL sisteme daha iyi ekran kartları ekleyebiliriz. Ancak işlemci anakart veya HDD SSD'den kısmamız gerekir ve bu da sorun çıkartabilir. Ayrıca RX580 önermem arkadaşın bayağı zoruna gitmiş olmalı bayağı sinirlendi çünkü :D.

1TB-500GB HDD ile birlikte 6300TL-6500TL yapıyor. Sen HDD'yi hesaba katmıyorsun.

HDD sonrada alınabilir eğer almak istiyorsa 500GB HDD 150TL, 6500 falan tutamaz bol keseden sallamayin.

HDD sonrada alınabilir eğer almak istiyorsa 500GB HDD 150TL, 6500 falan tutamaz bol keseden sallamayin.

HDD'nin sadece 500GB olması önemli değildir. Kaliteli kullanılabilir olması en iyisidir. Ona bakarsanız bende sizin söylediğiniz sistemi rahatlıkla 4000TL'ye bulabilirim. Ama kalite daha önemlidir.
Arkadaş HDD eklemek yerine RAM yülkseltmiş.

HDD'yi sonradan alabilir diyor.Hdd yi ilk önce bir alsın RAM'i sonradanda yükseltebilir.
Bu aynen şunun gibi;
Bir ferrarin var ancak içine yakıt koyamıyorsun :D.
Bir kasan var ama depolaması yok :D.

Yoruyorsun be aga 8 GB RAM almaktansa SSD sonrada eklenebilir ve ayrıca bu sistemi 4000TL'ye toplasana cok merak ettim :D.

Toplamak mı?
Senin bana dediğin 150TL'lik HDD'nin üzerinden örnek vermiştim. O HDD 150TL'dir ama ya 2. eldir ya da 2 3 güne arıza yapar. 4000TL'ye bulduğum o kasada 3 4 güne bozulur veya arıza yapar.
Ancak sizler daha bu cümleyi anlayamazken benim anlattıklarımı nasıl anlayacaksınız bilmiyorum.
Şimdi fazla uzatmadan adam gibi yorumunu yap ve sus. Kimseye bulaşma ve kimsenin topladığı sisteme karışma.

Toplamak mı?
Senin bana dediğin 150TL'lik HDD'nin üzerinden örnek vermiştim. O HDD 150TL'dir ama ya 2. eldir ya da 2 3 güne arıza yapar. 4000TL'ye bulduğum o kasada 3 4 güne bozulur veya arıza yapar.
Ancak sizler daha bu cümleyi anlayamazken benim anlattıklarımı nasıl anlayacaksınız bilmiyorum.
Şimdi fazla uzatmadan adam gibi yorumunu yap ve sus. Kimseye bulaşma ve kimsenin topladığı sisteme karışma.

.
Ikinci el, 2-3 güne bozulur hahaha.

Toplamak mı?
.
Ikinci el, 2-3 güne bozulur hahaha.
Yoruyorsun be aga 8 GB RAM almaktansa SSD sonrada eklenebilir ve ayrıca bu sistemi 4000TL'ye toplasana cok merak ettim :D.
Artık iyice birbirinizi karalamaya çalışıyorsunuz daha fazla uzatmayın ikiniz de. Burada toplanan sistemler eleştirilebilir ama bu üslupla değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı