5.000 TL Sistem Toplama

HDD sonrada alınabilir eğer almak istiyorsa 500GB HDD 150TL, 6500 falan tutamaz bol keseden sallamayin.

HDD sonrada alınabilir eğer almak istiyorsa 500GB HDD 150TL, 6500 falan tutamaz bol keseden sallamayin.

HDD'nin sadece 500GB olması önemli değildir. Kaliteli kullanılabilir olması en iyisidir. Ona bakarsanız bende sizin söylediğiniz sistemi rahatlıkla 4000TL'ye bulabilirim. Ama kalite daha önemlidir.
Arkadaş HDD eklemek yerine RAM yülkseltmiş.

HDD'yi sonradan alabilir diyor.Hdd yi ilk önce bir alsın RAM'i sonradanda yükseltebilir.
Bu aynen şunun gibi;
Bir ferrarin var ancak içine yakıt koyamıyorsun .
Bir kasan var ama depolaması yok .

HDD'nin sadece 500GB olması önemli değildir. Kaliteli kullanılabilir olması en iyisidir. Ona bakarsanız bende sizin söylediğiniz sistemi rahatlıkla 4000TL'ye bulabilirim. Ama kalite daha önemlidir.

Yoruyorsun be aga 8 GB RAM almaktansa SSD sonrada eklenebilir ve ayrıca bu sistemi 4000TL'ye toplasana cok merak ettim .

Yoruyorsun be aga 8 GB RAM almaktansa SSD sonrada eklenebilir ve ayrıca bu sistemi 4000TL'ye toplasana cok merak ettim .

Toplamak mı?
Senin bana dediğin 150TL'lik HDD'nin üzerinden örnek vermiştim. O HDD 150TL'dir ama ya 2. eldir ya da 2 3 güne arıza yapar. 4000TL'ye bulduğum o kasada 3 4 güne bozulur veya arıza yapar.
Ancak sizler daha bu cümleyi anlayamazken benim anlattıklarımı nasıl anlayacaksınız bilmiyorum.
Şimdi fazla uzatmadan adam gibi yorumunu yap ve sus. Kimseye bulaşma ve kimsenin topladığı sisteme karışma.

.
Ikinci el, 2-3 güne bozulur hahaha.

Artık iyice birbirinizi karalamaya çalışıyorsunuz daha fazla uzatmayın ikiniz de. Burada toplanan sistemler eleştirilebilir ama bu üslupla değil.

Arkadaşlar konuyu dağıtmazsanız ve kendi aranızda tartışmazsanız çok iyi olur. Sistem konusuna gelecek olursak @Adem Yıldız_ arkadaşımızın önerdiği sistem hoşuma gitti. Zaten ekran kartı olarak en düşük 5600 XT düşünüyorum o sistem üzerinden gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…