5.000 TL telefon önerisi

Bütçe
5000

MelihKaanOZKN

Femtopat
Katılım
18 Eylül 2020
Mesajlar
6
iPhone 7 kullanıcıyım. iPhone 11 alabilirim ama o parayı vermeye gönlüm el vermiyor. En fazla 5.000 ₺’ye ekranı büyük, iPhone 11’den aşağı kalmayan bir cihaz tavsiye eder misiniz?
 
S10 Lite, iPhone SE 2020 bunları şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Ekşi sözlük ve bazı platformlarda cihaz hakkında olumsuz yorumlar yapılmış. Ben de ona bakıyordum. Değişim kampanyası ile cihazın fiyatı yaklaşık yarı yarıya düşüyor.
Note 10 modelinin Lite versiyonu olduğu için malzemelerden kısılması normal bir durum eğer Ekşi Sözlük'te bulunan yorumlardan bahsediyorsanız. Tabii ki Xiaomi Mi 9T Pro gibi modeller alabilirsiniz o bütçe ile. Fakat ithalatçı garantili cihazlar olduğundan önermedim. Yani 5000 Lira ile alınabilecek Türkiye garantili en iyi cihaz Samsung Galaxy Note 10 Lite'dır. Örneğin aynı bütçe ile iPhone SE 2'de alabilirsiniz. Fakat hem düşük batarya kapasitesi hem de küçük ekran olması tercihinize uymayacaktır.
 
Note 10 modelinin Lite versiyonu olduğu için malzemelerden kısılması normal bir durum eğer ekşi sözlük'te bulunan yorumlardan bahsediyorsanız. Tabii ki Xiaomi Mi 9T Pro gibi modeller alabilirsiniz o bütçe ile. Fakat ithalatçı garantili cihazlar olduğundan önermedim. Yani 5000 lira ile alınabilecek Türkiye Garantili en iyi cihaz Samsung Galaxy Note 10 Lite'dır. Örneğin aynı bütçe ile iPhone SE 2'de alabilirsiniz. Fakat hem düşük batarya kapasitesi hem de küçük ekran olması tercihinize uymayacaktır.

Tamam. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı