Selam, telefonumu 2015 senesinde almıştım ve değiştirmeye karar verdim. Ancak fiyatlar çok uçmuş ve modeller arası kararsız kaldım. Bütçem maksimum 5 bin lira civarı, minimum 3-4 falan vereceğim kesin olarak. Biraz daha orta seviye bir şeyler bakıyorum. Samsung daha çok düşünüyordum fakat marka takıntım yok, genel olarak Xiaomi tavsiye ediliyor bu fiyat bandında ama sanırsam bu forumda Xiaomi almayın diye söyleyenler vardı bayağı. Şimdi sorunum şu, hangi telefona baksam yorumlarda yok kronik kamera yok kronik ekran falan diye hatalar görüyorum ve hevesim kaçıyor. Bu arada ekşi sözlükten de bakıyorum modellerle ilgili yorumlara, sizce bu fiyat bandında hangi marka ve modeli almalıyım? Samsung M51 düşünmüştüm bir ara fakat çok ağır diyorlar ve kamerası ekran ortasında duruyor, göz zevki olarak rahatsız ediyor. Zaten 4-5 bin arası pek model yok, 4K'dan sonra direkt 5'lere atlıyor. Samsung S20 FE falan düşünüyordum ama onda da çok dokunmatik hatası yorumu gördüm. Şimdi ne almalıyım, tavsiyeleriniz neler?