Corsair Lighting Node Core nerede bulunur?

HACI SEFA SOYLU

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Prime B450M K-2 anakart kullanıyorum ve 3pin ARGB desteği yok. Bunun için Corsair Lighting Node Core almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim? Veya satan var mı?

Hocam kasanızdaki fanlar nedir? Klasik 3pinli fanlar ise eğer size ARGB kontrolcü yeterli oalcaktır. Corsair fanların genelde kendine özel ARGB kablo başlıkları oluyor çünkü. Corsair kontrolcüler de bu tip kabloları destkeliyor.

Ben bunu kullandım bir süre. Kumandasıyla bir çok şekilde ayarlanabiliyor uzaktan rahatlıkla.

Hocam kasanızdaki fanlar nedir? Klasik 3pinli fanlar ise eğer size ARGB kontrolcü yeterli oalacaktır. Corsair fanların genelde kendine özel ARGB kablo başlıkları oluyor çünkü. Corsair kontrolcüler de bu tip kabloları destkeliyor.

Ben bunu kullandım bir süre. Kumandasıyla birçok şekilde ayarlanabiliyor uzaktan rahatlıkla.

Öneriniz için sağ olun fakat bende zaten bu tarz bir ürün var. Amacım yükseltme yapmak.

@HACI SEFA SOYLU Hocam Corsair HUB almak yükseltme anlamına gelmiyor ama. Dediğim gibi Corsair fanların kendi kablo başlıkları var. Klasik ARGB başlıklarını desteklemiyor maalesef. Siz animasyon vs konusunda daha çok seçeneğiniz olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ama biraz elektrik işlerinden anlıyorsanız bir Arduino Wled kontrolcü alarak fanların ARGB'lerini Wled ile kontrol edebilme şansınız da var. ARGB şerit ledleri nasıl kontrol edebiliyorsa aynı teknolojiye sahip ARGB fanların ledlerini de kontrol edebilir. Sadece doğru bağlamayı bilmek gerek.

@HACI SEFA SOYLU hocam Corsair hub almak yükseltme anlamına gelmiyor ama. Dediğim gibi Corsair fanların kendi kablo başlıkları var. Klasik ARGB başlıklarını desteklemiyor maalesef. Siz animasyon vs konusunda daha çok seçeneğiniz olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ama biraz elektrik işlerinden anlıyorsanız bir Arduino wled kontrolcü alarak fanların ARGB'lerini wled ile kontrol edebilme şansınız da var. ARGB şerit LED'leri nasıl kontrol edebiliyorsa aynı teknolojiye sahip ARGB fanların LED'lerini de kontrol edebilir. Sadece doğru bağlamayı bilmek gerek.

Corsair kontrolcülerdeki 4 pin ARGB girişini 3pin ARGB yapabilecek elektronik bilgim var merak etmeyin. Corsair sıvı soğutucumun dönüştürücü kablosu kaybolduğu için çözmüştüm nasıl çalıştığını. ESP32'ye gelirsek gayet mantıklı bir çözüm bunu bir deneyeceğim elimde fazladan vardı. Eğer ki parlaklığı falan uygun olur ise tavsiyenize uyacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı