5.000 TL Yayın İçin Sistem Tavsiyesi

Bütçe
5.000 TL

emrhnbs

Centipat
Merhaba, Twitch yayını açıp CS:GO, LOL, PUBG rahatça oynayabileceğim,fps sorunu yaşamayacağım bir sistem kurulumu için yardımcı olabilir misiniz?

IMG_20200118_171425.jpg

İşlemci de burada : AMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Threads 32MB Cache AM4 İşlemci

Sistem gayet başarılı duruyor ancak power supply yeter mi sence de ? Ve de ekran kartının biti daha yüksek bir şey alınabilir gibi geldi bana.
Yeter inşallah. Ekran kartını daha iyi bir şey RX 5700 XT gibi bir şey alabiliyorsanız yükseltebilirsiniz elbette.

@emrhnbs
Artık eskisi gibi çok fazla bir etkisi yok gibi bit olayının gelişen teknolojiyle. Yani bakıyoruz ki çok güçlü kartların bit sayıları yüksek değil normal.

Bu arada önerdiğim sistemdeki RTX 2060 olan GTX 1660S olandan çok daha iyi bir kart. Bütçeyi yükseltebiliyorsanız RX 5700 veya RX 5700XT önerebilirim.

@emrhnbs
Artık eskisi gibi çok fazla bir etkisi yok gibi bit olayının gelişen teknolojiyle. Yani bakıyoruz ki çok güçlü kartların bit sayıları yüksek değil normal.

Bu arada önerdiğim sistemdeki RTX 2060 olan GTX 1660S olandan çok daha iyi bir kart. Bütçeyi yükseltebiliyorsanız RX 5700 veya RX 5700XT önerebilirim.
1 TB Hard Disk komple kaldırıp 1 TB SSD alsam sence nasıl olur ? SSD almışken Hard Disk gerçekten gerekli mi ?

1 TB HDD komple kaldırıp 1 TB SSD alsam sence nasıl olur ? SSD almışken harddisk gerçekten gerekli mi ?
Siz bilirsiniz. Benim önerim biri depolama amaçlı biri ise işletim sistemleri felan kurulu olması. Bu arada düşündüğünüz SSD neyse onun da modelini yazarsanız bakabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı