Sistem gayet başarılı duruyor ancak power supply yeter mi sence de ? Ve de ekran kartının biti daha yüksek bir şey alınabilir gibi geldi bana.
Yeter inşallah. Ekran kartını daha iyi bir şey RX 5700 XT gibi bir şey alabiliyorsanız yükseltebilirsiniz elbette.Sistem gayet başarılı duruyor ancak power supply yeter mi sence de ? Ve de ekran kartının biti daha yüksek bir şey alınabilir gibi geldi bana.
ekran kartını 256 bit yapsam 192ye göre daha işlevsel olmaz mı? Ancak seçimlerde çıkmıyor uyumlu değil sanırım 256 bite kurulan sistem.![]()
Sinerji Neon MSI B45-1660S Ryzen 5 2500X 8 GB 240GB SSD GTX1660S
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr
İşlemciyi : r5 3600 yaparsın
Ana kart: MSI B450m Pro max
Ram: Kingston 2x8
Ekran kart: MSI 1660S
SSD: 480 yaparsın bence gayet güzel bir sistem olur
1 TB Hard Disk komple kaldırıp 1 TB SSD alsam sence nasıl olur ? SSD almışken Hard Disk gerçekten gerekli mi ?@emrhnbs
Artık eskisi gibi çok fazla bir etkisi yok gibi bit olayının gelişen teknolojiyle. Yani bakıyoruz ki çok güçlü kartların bit sayıları yüksek değil normal.
Bu arada önerdiğim sistemdeki RTX 2060 olan GTX 1660S olandan çok daha iyi bir kart. Bütçeyi yükseltebiliyorsanız RX 5700 veya RX 5700XT önerebilirim.
Siz bilirsiniz. Benim önerim biri depolama amaçlı biri ise işletim sistemleri felan kurulu olması. Bu arada düşündüğünüz SSD neyse onun da modelini yazarsanız bakabiliriz.1 TB HDD komple kaldırıp 1 TB SSD alsam sence nasıl olur ? SSD almışken harddisk gerçekten gerekli mi ?
Kingston 1TB KC2000 Okuma 3200MB-Yazma 2200MB M.2 SSD (SKC2000M8/1000G) bunu düşünüyorum.Siz bilirsiniz. Benim önerim biri depolama amaçlı biri ise işletim sistemleri felan kurulu olması. Bu arada düşündüğünüz SSD neyse onun da modelini yazarsanız bakabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.