5.000 TL'ye 24 inç, IPS ve pivot monitör önerisi

Lenovo ile ilgili wikipedia üzerinden biraz araştırma yaparsanız aslında oldukça büyük bir marka olduğunu görürsünüz.
Desktop Screenshot 2025.04.24 - 23.59.16.99.png

Lenovo, Çin merkezli uluslararası bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi. Tüketici elektroniği, kişisel bilgisayarlar ve ilgili hizmetler tasarlama, üretme ve pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir Çinli çok uluslu teknoloji şirketidir. Şirket tarafından üretilen ürünler arasında masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar, iş istasyonları, sunucular, süper bilgisayarlar, elektronik veri kayıt ortamı cihazları, BT yönetim yazılımları ve Smart TV'ler yer almaktadır. En iyi bilinen markaları arasında IBM'in ThinkPad laptop iş kolu, IdeaPad, Lenovo Yoga ve Lenovo Legion tüketici dizüstü bilgisayar serileri, IdeaCentre ve ThinkCentre masaüstü bilgisayar serileri yer alır. Ocak 2021 itibarıyla Lenovo, birim satışlara göre dünyanın en büyük kişisel bilgisayar satıcısıdır.

Lenovo ile ilgili Wikipedia üzerinden biraz araştırma yaparsanız aslında oldukça büyük bir marka olduğunu görürsünüz.
Eki Görüntüle 2477239
Lenovo, Çin merkezli uluslararası bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi. Tüketici elektroniği, kişisel bilgisayarlar ve ilgili hizmetler tasarlama, üretme ve pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir Çinli çok uluslu teknoloji şirketidir. Şirket tarafından üretilen ürünler arasında masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar, iş istasyonları, sunucular, süper bilgisayarlar, elektronik veri kayıt ortamı cihazları, BT yönetim yazılımları ve Smart TV'ler yer almaktadır. En iyi bilinen markaları arasında IBM'in ThinkPad laptop iş kolu, IdeaPad, Lenovo Yoga ve Lenovo Legion tüketici dizüstü bilgisayar serileri, IdeaCentre ve ThinkCentre masaüstü bilgisayar serileri yer alır. Ocak 2021 itibarıyla Lenovo, birim satışlara göre dünyanın en büyük kişisel bilgisayar satıcısıdır.

Evet ben de iyi dedim zaten. Lenovo Legion monitörler iyidir.

Lenovo ile ilgili wikipedia üzerinden biraz araştırma yaparsanız aslında oldukça büyük bir marka olduğunu görürsünüz.
Eki Görüntüle 2477239

Tamamdır hocam teşekkürler sizce bu üründen daha iyi bir ürün müdür MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Lenovo Legion daha iyi tepki süresi yarı yarıya. Bence arkadaşın dediğini alın.

Tepki süresinden değil de renk gamutundan ötürü bu monitörü öneriyorum. 0.5ms tepki süresi gerçek değil. İncelemede 5.3ms çıkıyor Lenovo. IPS panellerde 0.5ms tepki süresi beklemek hata olur. OLED paneller verebiliyor 0.5ms tepki süresini.

MSI tepki süresinde 4.15ms ile daha iyi çıkıyor. Bu arada MSI da pivot ve yükseklik ayarı yok. Tabii kullanılan tablolar farklı. O yüzden bir başka incelemede Lenovo daha iyi çıkabilir.

Desktop Screenshot 2025.04.25 - 00.11.00.19.png

Desktop Screenshot 2025.04.25 - 00.12.35.32.png

Ufo testleri ise şu şekilde;

Lenovo
Desktop Screenshot 2025.04.25 - 00.14.12.86.png

MSİ
Desktop Screenshot 2025.04.25 - 00.14.27.79.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı