5.000 TL'ye AOC 27" 27g4Xe alınır mı?

GloomyPug

Hectopat
Birkaç sorum olacakti. Oncelikle bazilarindan soyle bir şey duydum. 27 inch 1080p olunca pikselleri sayarsin gibi vs. ben aşırı yakindan bakan biri degilim yine cok goze batar mi? Ve bir de bu monitorun diger modeli, e olmayan halinde normal IPS var bunda farkli bir şey var tam olarak ne fark ediyor? Son olarak kronik bir sorunu var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
uzaktan dikkatlice bakmazsan sorun yok ama çözünürlüğü düştüğü için 24 inçe göre daha kötü görünecek. bunun dışında e modelinde asansör pivot özelliği yok diye biliyorum.

Uzaktan dikkatlice bakmazsan sorun yok ama çözünürlüğü düştüğü için 24 inçe göre daha kötü görünecek. Bunun dışında e modelinde asansör pivot özelliği yok diye biliyorum.

1080p 27 inç için sınır ama göze çarpmaz. Monitöre çok yakınım pikselleri görüyorum diyemem.

Uzaktan da bakıyorsan sıkıntı yaşamazsın ki yakından bile rahat edeceğini düşünüyorum. Ancak bütçe ekleyip 27G4X modelini ve ya 24G4X modelini almanı öneririm. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi E modellerine yükseklik ve pivot ayarı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı