5.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
5.000
Darboğaz, işlemciyi tam yüke soktuğu için belli bir şekilde yüksek FPS almanı sağlar. Çünkü işlemci tüm performans çekirdeklerini oyuna verir.

Verir üstünede kartı zorlar ömrünü bir bakıma azaltır.
İşlemciyide yüksek derecede ısındırarak yorar.
Darboğazın hiçbir türlüsü iyi değildir çıkın bu kafadan.

Daha temizine bakın kutusu vesaire yokmuş.
Yakın zamanda değiştirirsiniz.

Ekran kartı modeli olarak en iyisi ne ona göre bakayım. Mesela ASUS var MSI var XFX var hepsinin arasında ne gibi farklar oluyor hangisi iyi?
İyi bir ilan varsa bana atabilme şansınız var mı?

Kardeş işlemcin RX 6600'le çok aşırı darboğaz yapmaz bence.

Attığın videoya iyi baktım da yeni nesil oyunlarda darboğaz yapmış baya. Forza'da yapmamış mesela. Yani işlemciye abanan oyunlarda darboğaz yapar gibi duruyor. Ama en azından ileriye dönük bir kart almış olursun.

Attığın videoya iyi baktım da yeni nesil oyunlarda darboğaz yapmış baya. Forza'da yapmamış mesela. Yani işlemciye abanan oyunlarda darboğaz yapar gibi duruyor. Ama en azından ileriye dönük bir kart almış olursun.
İşlemciye iyi bir OC yapılırsa darboğaz azalır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcisi K mı?
K değil

Attığın videoya iyi baktım da yeni nesil oyunlarda darboğaz yapmış bayağı. Forza'da yapmamış mesela. Yani işlemciye abanan oyunlarda darboğaz yapar gibi duruyor. Ama en azından ileriye dönük bir kart almış olursun.

RDR2 Elden Ring vs ya da yeni çıkan oyunları da az FPS bile verse oynamayı düşünüyorum ama kendi işlemcimle RX 580 vs RX 6600 olan incelemelerini izledim FPS değerleri aynı gibi. Fazladan 3K vermeye değer mi? İleriye dönük bir şey olmasına gerek yok iki gün sonra bir işe girersem ya da para biriktirirsem tamamen değiştirmeyi düşünüyorum zaten bilgisayarı.

K değil

RDR2 Elden Ring vs ya da yeni çıkan oyunları da az FPS bile verse oynamayı düşünüyorum ama kendi işlemcimle RX 580 vs RX 6600 olan incelemelerini izledim FPS değerleri aynı gibi. Fazladan 3K vermeye değer mi? İleriye dönük bir şey olmasına gerek yok iki gün sonra bir işe girersem ya da para biriktirirsem tamamen değiştirmeyi düşünüyorum zaten bilgisayarı.

Sonradan değiştireceksen değer. Eğer değiştirmeyeceksen 590 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı