5.000 TL'ye en az 165 Hz 1 ms monitör önerisi

Hocam şu anda tüplü bir monitör kullandığım için bunların benim için fazla önemi yok giriş seviyesi olduğunu ve o kadar kaliteli olmadığını biliyorum çünkü sonuçta MSI gibi bir marka ve 180 Hz 1 ms monitör 5K tabii ki de kaliteli olması beklenemez beni 2 yıl götürse yeterli sadece Valorant vs oynayacağım için sıkıntı yaratmaz.

AOC 24G42e ve R24e gibi modeller varken MSI da neden bu ısrar ediyorsunuz? Bunlar 2 yıl idare edemiyor mu?

Hocam şu anda tüplü bir monitör kullandığım için bunların benim için fazla önemi yok giriş seviyesi olduğunu ve o kadar kaliteli olmadığını biliyorum çünkü sonuçta MSI gibi bir marka ve 180 Hz 1 ms monitör 5K tabii ki de kaliteli olması beklenemez beni 2 yıl götürse yeterli sadece Valorant vs oynayacağım için sıkıntı yaratmaz.
Üstteki kendini monitör mühendisi falan sanıyor, forumda biri var monitör konusunda ona tapıyor. Tapıyor diye takmaya gerek yok. Önerdiği monitörler daha yeni çıkmış ve arızaları belli değil. AOC, monitör dünyasında oldukça kronikli bir marka.
İki monitör arasındaki renk farkını da anlayabilmeniz üst düzey grafiker olmadığınız için mümkün değil. Bir ara MAG 256F öneriyorlardı şimdi de AOC'a geçmişler 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı