5.000 TL'ye en iyi monitör R25i-30 mu?

Gökdeniz Aykoç

Hectopat
Daha fazla  
5 k fiyat bandında sabahtan beri forumlara bakıyorum herkes genellikle R25i-30'u önermiş genellikle rekabetci oyunlar oynuyorum sizce bu fiyatda en iyisi midir?

24g4x/E en iyisi denilebilir. Maksimum parlaklık çok önemliyse oda çok ışık alıyorsa R25i-30 alınabilir. 24G4Xe modeli 24G4X'in pivot bulunmayan versiyonu. Yazılımla vs. uğraşmıyorsanız pivot gereksiz. 24G4Xe alabilirsiniz.

24g4x/E en iyisi denilebilir. Maksimum parlaklık çok önemliyse oda çok ışık alıyorsa R25i-30 alınabilir. 24G4Xe modeli 24G4X'in pivot bulunmayan versiyonu. Yazılımla vs. uğraşmıyorsanız pivot gereksiz. 24G4Xe alabilirsiniz.

Parlaklık pek önemli değil odam pek ışıkta almıyor yazılımlada uğraşmıyorum sadece arada oyun ve flim izliyorum.

Linklerini atabilir misiniz?

Teşekkürler birazdan alacağım.

Güzel monitör de ben ölü pikselli geldi diye değişime yolladım bu sefer daha da kötüsü geldi. Monitörlerde şu sıkıntı artık çözülsün ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı