5.000 TL'ye JBL Tune Flex2 NC alınır mı?

HayaletAdam

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Arkadaşlar linkteki kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Yoksa üzerine ekleyip çok daha iyi alabileceğim bir kulaklık var mı? Ses kalitesi ve ses seviyesi yüksek olması benim için yeterli. Bir de marka olarak da kaliteli bir marka olsun.
Link: https://www.vatanbilgisayar.com/jbl-tune-flex2-nc-bluetooth-tws-kulak-ici-kulaklik-ghost-mor.html
Bütçenizi yanlis girdiniz tahminen kulaklik 2300TL. Normalde JBL cok bayilmadigim bir marka ama bu modelini sahsen denedim ve cok beğendim. Uzmeyecegine eminim.

Hocam kulaklığın fiyatı 2.300 TL, başlığı yanlış mı yazdınız yoksa bütçe olarak mı belirttiniz?

Bütçem maksimum 5000₺

5.000 TL butcede Nothing Ear daha iyidir.

Fiyatını hak ediyor mu üzerine 1500₺ daha ekleyip bunu almak mantıklı mı?

Bütçenizi yanlış girdiniz tahminen kulaklık 2300TL. Normalde JBL cok bayilmadigim bir marka ama bu modelini sahsen denedim ve cok beğendim. Uzmeyecegine eminim.

Genelde herkes bunu önerdiği için ekledim. 5.000₺ maksimum bütçem var. Buna 2.500₺ vermektense üzerine biraz daha ekleyip alabileceğim başka bir kulaklık var mı diye merak ettim.

Bütçem maksimum 5000₺

Genelde herkes bunu önerdiği için ekledim. 5.000₺ maksimum bütçem var. Buna 2.500₺ vermektense üzerine biraz daha ekleyip alabileceğim başka bir kulaklık var mı diye merak ettim.
Hak ediyor. Nothing Ear iyi bir kulaklik.

Bütçem maksimum 5000₺

Nothing Ear modeli o kadar iyi değil millet Nothing Ear 3 modelini övüyor ama o da Türkiye'de satılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı