Model numarası evrensel oluyor. Sadece aynı ramin çok fazla varyasyonu var ve şuan msi sizin attıklarınızı daha test etmemiş. Test etmemiş olması çalışmayacağı anlamına gelmiyor tabiiki. İsterseniz beğendiğiniz rami alıp deneyin olmadı hemen iade edersiniz zaten.Bu listedeki modeller yurt dışı model numaraları olma durumu nedir acaba ? bu iki ürünü baya aradım ama listede bulamadım.
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6800MHz CL34 1.40V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6800MHz CL34 1.40V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2X7200C34 32 GB (2x16) DDR5 7200 MHz CL34 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2X7200C34 32 GB (2x16) DDR5 7200 MHz CL34 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Açıkcası ne kullandım ne de duydum. Eğer almayı düşünüyorsanız 650tl'de ithalat ücreti var. Aynı zamanda uyumsuzluk olursa yurtdışı olduğu için iadesi biraz uğraştırabilir.anladım hocam teşekkürler az önce şu ürünü gördüm fp olarak cok iyi duruyor ama marka olarak bilemedim önerirmisiniz bunu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.