5.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5000
Mekanik aksam daima bozulma ihtimaline sahiptir. Cherry olsa bile.
Cherry olsa "BİLE" Bu cümle Cherry MX'i övmek gibi gelmiyorsa sana, o yazdığın son cümleleri kendin için yazdığını vrasayıyorum. Yani şunları:
Ayrıca muhtemelen senin daha lise diploman yoktan benim IELTS sertifikam var.
Hakaret veya uygunsuz üslup içermeyen yorumuma böyle agresif tavır takınman, evet, acınası...

@kino hocam size de iki çift lafım olacak: Akko'dan nefret ettrecek ne gibi sorun yaşadığınızı bilmiyorum ama bu sorun büyük ihtimalle sizden kaynaklı bir sorundur ve bu yüzden lütfen, ekipman bilginiz yoksa ekipman konuşmayın çünkü itibarınızı zedeliyorsunuz.
Sırf ASUS diye kullandığı GPU kadar pahalı klavye alan birisinin ekipman bilgisi var mıdır sizce?
Üstelik, ASUS'a o kadar para verdiğinize göre Amoury Crate yazılımının ne kadar problemli olduğunu bilmiyorsunuz!

Son düzenleme:
Sırf ASUS diye kullandığı
Kinonun ekipman bilgisi olmadığına katılıyorum ama sırf Asus diye değil Asuka var diye aldı onu
Cherry olsa "BİLE" Bu cümle Cherry MX'i övmek gibi gelmiyorsa sana, o yazdığın son cümleleri kendin için yazdığını vrasayıyorum. Yani şunları:
Evet gayet iyi yazmışım. Bunu dayanıklılık için dedim. Bahsi geçen diğer anahtarlar özel bir kesime hitap ediyor. Bunlar da bir klavyeyi alıp uzun süre kullanan değil, birden fazla klavyeyi zevkine alanlar ya da alsa da klavye için kısa sürede değişenler. Diğer markalar her yıl yeni anahtar çıkarıyor ve her yıl değişiyor. Yani uzun süre geniş kitlelercd test edilmiyor hiçbiri. Cherry ise patenti boyunca kullanılmış ve dayanıklılığını 1 asırda pratikle göstermiş bir marka.

Bunu Cherry övmek için de yazmıyorum. Dediğim gibi gereksiz. Kimse artık kullanmıyor bu kadar ve pek çok alternatifi var hissiyat anlamında daha iyi olan.

Vay be, Kino artık forumda yok ama gerçekten saygı duyduğum, bilgili birisiydi. Bu konuyu okuyunca fikrim değişmedi ama yaşadığı sorun marka ile ilgili değil, kendisiyle ilgili gibi görünüyor. Tüm konuşmaları okudum ve genel olarak marka bazında bir problem olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…