CVaRyOfficial
Centipat
bunu fark etmemiştim açıkçası sağolun.(M1W Fully Assembled) Klavyenin üzerindeki baskılar üstünde değil, ön tarafında. Dikkatli olun. Hoşuna gitmeyebilir sonra.
Eki Görüntüle 2059783
bunu fark etmemiştim açıkçası sağolun.(M1W Fully Assembled) Klavyenin üzerindeki baskılar üstünde değil, ön tarafında. Dikkatli olun. Hoşuna gitmeyebilir sonra.
Eki Görüntüle 2059783
Bunu fark etmemiştim açıkçası sağ olun.
Keycaps değiştirmek zor değil(M1W Fully Assembled) Klavyenin üzerindeki baskılar üstünde değil, ön tarafında. Dikkatli olun. Hoşuna gitmeyebilir sonra.
Eki Görüntüle 2059783
Yanılıyorsunuz hocam. Adını bile telaffuz edemeyeceğin dediğiniz o klavyeler "oyuncu" klavyelerden çok daha iyi. Oyuncu klavyeler bazı bir elin parmağını geçmeyecek kadar model hariç resmen dolandırıcılık.Adıın bile telaffuz edemeyeceğin klavyeler yerine al babalar gibi ASUS ROG'u yaslan arkana.
![]()
ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik RGB Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Benim de tavsiyem @kino hocamın dediği gibi ROG alman yönünde. Switch'leri ASUS'un özel Switch'leri. Hem bilek desteği ile daha konforlu. Hem de yazılımıyla kontrol edilebilir. Ses için sağ üstte kaydırmalı şeyi de varsırf Switch'leri falan biraz daha iyidir diye yurt dışından getirtip üstünde harf baskıları olmayan klavyeyi almak pek mantıklı değil.
![]()
ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik RGB Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yanılıyorsunuz hocam. Adını bile telaffuz edemeyeceğin dediğiniz o klavyeler "oyuncu" klavyelerden çok daha iyi. Oyuncu klavyeler bazı bir elin parmağını geçmeyecek kadar model hariç resmen dolandırıcılık.
4K para vereceksin yay sesini geçtim çın çın stab sesi, ne olduğu belirsiz kendi etiketli Switch'leri. Hot-swap yok bir şey yok. Yapıştır üstüne geymır etiketi markayı, kazıkla milleti.
Hazır Custom öneririm. Oyuncu klavyelerin aksine tip olarak da çok çeşitliler. Çok fazla marka, model var. Kendinize uygun bir şey seçebilirsiniz.
Akko'nun giriş seviye klavyeleri kötü zaten. Özellikle de keycapsleri. PBT falan hikaye.Hikayesi farklı onun hocam, gitmişler Akko'nun bejing modelini önermişler buna, pişman etmiş. Ondan ötürü önermiyor.
Yanılıyorsunuz hocam. Adını bile telaffuz edemeyeceğin dediğiniz o klavyeler "oyuncu" klavyelerden çok daha iyi. Oyuncu klavyeler bazı bir elin parmağını geçmeyecek kadar model hariç resmen dolandırıcılık.
4k para vereceksin yay sesini geçtim çın çın stab sesi, ne olduğu belirsiz kendi etiketli switchleri. Hot-swap yok bir şey yok. Yapıştır üstüne geymır etiketi markayı, kazıkla milleti.
Hazır custom öneririm. Oyuncu klavyelerin aksine tip olarak da çok çeşitliler. Çok fazla marka, model var. Kendinize uygun bir şey seçebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.