5.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5000
Benim de tavsiyem @kino hocamın dediği gibi ROG alman yönünde. Switchleri Asus'un özel switchleri. Hem bilek desteği ile daha konforlu. Hem de yazılımıyla kontrol edilebilir. Ses için sağ üstte kaydırmalı şeyi de var 😅 Sırf switchleri falan biraz daha iyidir diye yurtdışından getirtip üstünde harf baskıları olmayan klavyeyi almak pek mantıklı değil.

Adıın bile telaffuz edemeyeceğin klavyeler yerine al babalar gibi ASUS ROG'u yaslan arkana.

Yanılıyorsunuz hocam. Adını bile telaffuz edemeyeceğin dediğiniz o klavyeler "oyuncu" klavyelerden çok daha iyi. Oyuncu klavyeler bazı bir elin parmağını geçmeyecek kadar model hariç resmen dolandırıcılık.

4k para vereceksin yay sesini geçtim çın çın stab sesi, ne olduğu belirsiz kendi etiketli switchleri. Hot-swap yok bir şey yok. Yapıştır üstüne geymır etiketi markayı, kazıkla milleti.

Hazır custom öneririm. Oyuncu klavyelerin aksine tip olarak da çok çeşitliler. Çok fazla marka, model var. Kendinize uygun bir şey seçebilirsiniz.

Benim de tavsiyem @kino hocamın dediği gibi ROG alman yönünde. Switch'leri ASUS'un özel Switch'leri. Hem bilek desteği ile daha konforlu. Hem de yazılımıyla kontrol edilebilir. Ses için sağ üstte kaydırmalı şeyi de var 😅 sırf Switch'leri falan biraz daha iyidir diye yurt dışından getirtip üstünde harf baskıları olmayan klavyeyi almak pek mantıklı değil.

ASUS'un yazılımı berbat hocam.

Yanılıyorsunuz hocam. Adını bile telaffuz edemeyeceğin dediğiniz o klavyeler "oyuncu" klavyelerden çok daha iyi. Oyuncu klavyeler bazı bir elin parmağını geçmeyecek kadar model hariç resmen dolandırıcılık.

4K para vereceksin yay sesini geçtim çın çın stab sesi, ne olduğu belirsiz kendi etiketli Switch'leri. Hot-swap yok bir şey yok. Yapıştır üstüne geymır etiketi markayı, kazıkla milleti.

Hazır Custom öneririm. Oyuncu klavyelerin aksine tip olarak da çok çeşitliler. Çok fazla marka, model var. Kendinize uygun bir şey seçebilirsiniz.

Hikayesi farklı onun hocam, gitmişler Akko'nun bejing modelini önermişler buna, pişman etmiş. Ondan ötürü önermiyor.

Benim fikrim hâlâ ASUS ROG almanız fikrinde, fakat M1W de güzeldir, ona da bakın.

ASUS ROG Flare 2 Animate daha iyi paylaşılmış diğer ROG'dan.

Herkes kullandığı klavyeyi önermiş. Ben ROG STRIX Scope RX kullanıyorum ama o fiyata ROG STRIX Scope II öneririm ben de.

Hikayesi farklı onun hocam, gitmişler Akko'nun bejing modelini önermişler buna, pişman etmiş. Ondan ötürü önermiyor.
Akko'nun giriş seviye klavyeleri kötü zaten. Özellikle de keycapsleri. PBT falan hikaye.
Bir de bu ucuz mallarda BT sorunu falan oluyor.

E bi mal sorunlu diye niye gömüyormuş bütün klavyeleri? @kino ne oldu hocam klavyeye?

4k para vereceksin yay sesini geçtim çın çın stab sesi, ne olduğu belirsiz kendi etiketli switchleri. Hot-swap yok bir şey yok. Yapıştır üstüne geymır etiketi markayı, kazıkla milleti.

Hazır custom öneririm. Oyuncu klavyelerin aksine tip olarak da çok çeşitliler. Çok fazla marka, model var. Kendinize uygun bir şey seçebilirsiniz.

Neye göre kime göre çok daha iyi? Ben elle tutulur kanıt, kıyaslama isterim.

Hot-swap olması neden bir avantaj ya da artı puan? Ben neden switch değiştirme ihtiyacı duyayım klavyemde, ilk aldığımda switchlerinin yeterince iyi olması gerekmez mi? Yoksa bu markaların switchleri hızlı mı bozuluyor?

Madem bu klavyeler dünyanın en iyisi neden Technopat'ta bile 1 sene öncesine kadar isimleri bile anılmıyordu? Neden öneriler klavyelerin %90'ı ASUS, Razer, Steelseries, ReDragon gibi markalardı? Bu sürede ne değişti?

Bu markaların profesyonel arenada kullanım oranı nedir? Mesela bir oyunda üst seviye bir Steelseries ile Akko markalı klavyenin birbirlerine karşı artılarını ve eksilerini gösteren bir kıyaslama var mıdır?

Bu markaların teknik servisi, garantisi kimdir? Markalar arası farklar ve belirleyici unsurlar nedir? Neden belli bir marka (örn: Epomaker) ürünleri yerine o an eline geçen random isimli klavyeyi atıyor millet. Mesela Monsgeek kimdir, neden Akko ya da Epomaker yerine alınmalıdır bu konu özelinde?

@382019 Keşke gülmek yerine açıklama yapsanız da bizim bilmeyip sizin bildiğiniz şeyleri öğrensek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı