Boyut tercihiniz nedir?5k bütçem var, klavye alacağım. Hep Logitech kullandım, varsa o markadan önerebilirsiniz. Daha iyisi varsa 5K bütçeye, bütün önerilere açığım.
Tam olsa iyi olurBoyut tercihiniz nedir?
Tam olsa iyi olur.
Çok iyi fakat belirtmeyi unuttum, boyutu %100 olursa iyi olur![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Yok hocam uzak durun.Çok iyi fakat belirtmeyi unuttum, boyutu %100 olursa iyi olur
Sizce bu güzel mi?
![]()
SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka bulamadım, tam boyut buna da herkes kötü diyor bakalım artık acele etmeyeceğim.Yok hocam uzak durun.
Bunlara bakın.Tam boy yok ama bu olur mu?![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Bu da olur ama tam boy aşırı şart değilse Epomaker daha iyi.
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.