5.000 TL'ye monitör FPS oyunları için önerisi

Bütçe
4000-5000

dunty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç monitör arasında kaldım. Çoğunlukla FPS oynuyorum.

Lenovo 67B7GACBTK Legion R25i-30 24.5

ASUS TUF Gaming VG249Q1A.

LG 24GQ50F-B 24"

ASUS VP249QGR 23.8"

Bunlar arasında kaldım. Bunlar arasında sizce en iyisi hangisi? Uzman birisi yardımcı olabilir mi? Ya da başka önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG UltraGear 24GN65R-B bende var kullanıyorum harika bir monitör pivot asansör vs var. Hepsiburada'dan 3800'e almıştım 1 ay önce.

Arkadaşlar birkaç monitör arasında kaldım. Çoğunlukla FPS oynuyorum.

Lenovo 67b7gacbtk Legion R25i-30 24.5

ASUS TUF Gaming VG249Q1A.

LG 24GQ50F-B 24"

ASUS VP249QGR 23.8"

Bunlar arasında kaldım. Bunlar arasında sizce en iyisi hangisi? Uzman birisi yardımcı olabilir mi? Ya da başka önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

AOC 24G4X veya Lenovo R25i-30 alabilirsin, R25i-30 maksimum parlaklık olarak daha iyi, eğer monitörü çok ışık alan odada kullanacaksan R25i-30 al, yoksa AOC 24G4X al.

AOC 24G4X veya Lenovo R25i-30 alabilirsin, R25i-30 maksimum parlaklık olarak daha iyi, eğer monitörü çok ışık alan odada kullanacaksan R25i-30 al, yoksa AOC 24G4X al.
Hocam benim önceliğim hikayeli oyunlar, boyut ve tasarımından dolayı Lenovo istiyorum. Aralarında ghosting, renk, panel kalitesi vs. olarak ne kadar fark vardır ?

Hocam benim önceliğim hikayeli oyunlar, boyut ve tasarımından dolayı Lenovo istiyorum. Aralarında ghosting, renk, panel kalitesi vs. olarak ne kadar fark vardır?

Hocam Lenovo maksimum parlaklık olarak daha iyi AOC ise kontrast olarak bir tık daha iyi renk gamutunda aynı sayılırlar.

Hocam Lenovo maksimum parlaklık olarak daha iyi AOC ise kontrast olarak bir tık daha iyi renk gamutunda aynı sayılırlar.
Parlaklık önemli değil lakin keşke Aoc alsaydım der miyim ? Güzel bir görüntü versin ve ghosting olmasın yeterli. Hikayeli oyunlar önceliğim lakin Fps de çok oynarım. Boyut olarak da daha büyük olduğu için Lenovo düşünüyorum. Renk gamutu, 8Bit işlerinden falan pek anlamıyorum o yüzden soruyorum.

Gözle görülür fark yok anladığım kadarıyla.

Parlaklık önemli değil lakin keşke AOC alsaydım der miyim? Güzel bir görüntü versin ve ghosting olmasın yeterli. Hikayeli oyunlar önceliğim lakin FPS de çok oynarım. Boyut olarak da daha büyük olduğu için Lenovo düşünüyorum. Renk gamutu, 8bit işlerinden falan pek anlamıyorum o yüzden soruyorum.

Gözle görülür fark yok anladığım kadarıyla.

İkisi de iyidir, hocam bana Lenovo daha uygun olduğu için benim tercihim Lenovo olur, ama dediğim gibi çok ışık alan odada kullanacaksan Lenovo al, yoksa AOC 24G4X al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı